Органичен тор за отблъскване на попово прасе и други почвени насекоми Mondo Verde INSET RAUS CONCIME ORGANICO 1,2 кг

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
20,50 лв.
Органичен тор препарат против попово прасе, червей и нематоди
SKU: 50044
Тегло: 1,500 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: MondoVerde

Описание и начин на употреба

Органичен тор за отблъскване на попово прасе и други почвени насекоми Mondo Verde INSET RAUS CONCIME ORGANICO 1,2 кг

Високо качествен органичен тор,препарат изцяло от растителен произход, произведен на базата на рицин. Този препарат е създаден за употреба в градини, цветни лехи, зеленчукови градини или места, в които има наличие на почвени насекоми, като попово прасе, червеи и др. Той съдържа рицин, който създава миризма в почвата, която поповите прасета и др. почвени насекоми не обичат и избягват да обитават. Органичният тор INSET RAUS CONCIME ORGANICO се освобождава бавно и защитава обработените с него площи 80-90 дни.

Начин на употреба:

Органичният тор INSET RAUS CONCIME ORGANICO е под формата на микро гранули. Поставя се навсякъде, където искате да защитите от попово прасе, нематоди и червеи. Освен че отблъсква подземните насекоми, той обогатява и подхранва почвата. Препарат против попово прасе или така нареченият конощип.

ВНИМАНИЕ: Препоръчваме да държите настрана деца и животни, от третираните участъци поне за 4-5 дни, от момента на прилагане на продукта. Да не се продава насипно. Съхранявайте в оригиналната опаковка, на хладно, далече от пряка слънчева светлина и източници на топлина. Пазете опаковката и етикета, като справка за всяка бъдеща употреба. Не изхвърляйте опаковката в околната среда. Избягвайте контакт с кожата и очите.

Количество:1,2кг

Произход: Mondo verde-Italy

Технически характеристики

МАРКА: MondoVerde Безплатна доставка: Не Мерни единици: кг.

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Органичен тор за отблъскване на попово прасе и други почвени насекоми Mondo Verde INSET RAUS CONCIME ORGANICO 1,2 кг
Вашата оценка:
img
Органичен тор за отблъскване на попово прасе и други почвени насекоми Mondo Verde INSET RAUS CONCIME ORGANICO 1,2 кг