Телефон 0879 400 500

Обезмирисители- Препарати за премахване на лоша миризма

Покажи филтри
Сортирай по: Позиция
 • Име
 • Сума
Показвай по 40
 • 80
 • 100
  Промо

Нормална цена: 17,00 лв.

Special Price 14,50 лв.

Обезмирисител за домашни любимци Clear the Air 400 грама

 
6,50 лв.
Обезмирисител за неутрализиране на лоша миризма.АЕРХИТОН 25мл.
 
29,85 лв.
Професионален обезмирисител Airhitone. Борисе с лошата миризма като я елиминира.
 
19,60 лв.
Препарат обезмирисител на миризма на животинска урина 750 мл.
 
37,90 лв.
Концентрат обезмирисител за премахване на животинска урина 1000мл
Сортирай по: Позиция
 • Име
 • Сума
Показвай по 40
 • 80
 • 100

Неприятните миризми са навсякъде около нас. Няма как да ги избегнем напълно, но можем значително да ги неутрализираме, като за целта е нужно да използваме обезмирисители с широко приложение. Те могат да се прилагат както директно върху източника на лош аромат, така и да се разпръскват във въздуха с помощта на пулверизатор. Целта и в двата случая е една - да постигнем усещане за свежест и чистота, което да бъде дълготрайно и силно осезаемо.

Какви миризми премахват обезмирисителите

Обезмирисителите могат да се използват по различни направления, а присъствието им в ежедневието ни е дори задължително. Чудесен избор са за домашна и професионална употреба, защото вършат страхотна работа при премахването на различни по вид неприятни миризми:

 • Развалена храна;

 • Урина и изпражнения от домашни любимци;

 • Химикали;

 • Сметища;

 • Ферми, производствени предприятия, офиси, магазини и др.

Употребата на съвременните препарати против миризми е желателна във всеки дом. С тяхна помощ ще можем да осъществим ефективно и дълготрайно неутрализиране на отблъскващи аромати, които често идват от нашите дрехи, диван, матрак, кухненски повърхности, кошчета за боклук, котешки тоалетни и др. За да ухае всеки дом винаги приятно, е наложително да се погрижим за навременното премахване на лоши миризми, използвайки правилните обезмирисители. Изберете Otrovi.com, за да получите достъп и до ниски цени.

Как се използват

Различните видове обезмирисители се използват по различен начин. От значение е източникът на лоша миризма, също както и къде се намира той. Ако става дума за следи от котешка или кучешка урина по килима, най-доброто решение в случая е локалното третиране на петното с обезмирисител, като предварително е добре да се почисти с вода и сапун. Впръсканият продукт ще абсорбира миризмата и ще я неутрализира напълно.

Ароматизирането на цели помещения се случва като предварително се приготви разтвор в определено съотношение на водата и препарата. След това се извършва и аерозолна обработка на изпълненият с неприятни аромати въздух, като емулсионният  концентрат може да се използва и локално. Етеричните масла, които се съдържат в него, ще допринесат за приятната и комфортна обстановка у дома или на работното място.

Безопасни ли са за хора и животни

Обезмирисителите са създадени да неутрализират въздуха и източниците на неприятни миризми, които много се появяват в резултат от отглеждането на животни в дома ни. След като могат да се прилагат върху източника на лош аромат, то следователно те не са вредни за обитателите на имота. Когато ги използваме, е добре просто да внимаваме да не попадне част от продукта в очите или устата, като ако това все пак се случи, незабавно трябва да измием обилно с вода.