Мрежа за защита от птици на земеделски култури.

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
5,80 лв.
Мрежа за защита от птици 2 x 5л.м и Различни размери
SKU: 50095
Тегло: 0,100 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Мрежа за защита от птици на земеделски култури.

Мрежата за защита от птици има за цел да предпази земеделските насаждения от унищожаване на реколтата от всякакъв тип птици като скорци, врабчета, гълъби, косове, и др. Мрежата против птици е дълготрайно и ефективно решение за защита на малки, средни и голями площи като гарантирано предпазва от набези на птици които обикновенно унищожават наличната продукция. Защитната мрежа против птици е направена от изключително тънък издръжлив полиетилен материал който е UV стабилизиран и може да издържи до няколко сезона. Защитната мрежа против птици е изключително лека и гъвкава като позволява да покриете директно земеделските насаждения лесно и бързо.

Технически характеристики:

Цвят на мрежата: Зелен
Размер на отворите на мрежата: 18 x 18mm.
Употреба: външна UV -стабилизирана.
Размери: 2x5, 2x10, 2x20, 2x50, 2x10, 2x250/ 4x5, 4x10, 4x20, 4x50, 4x100, 4x250.
Произход:Испания.

На първо място от положителните качества на мрежата е, че птиците нямат физически достъп до насажденията покрити с нея. Мрежата пропуска слънчевата светлина и водата които са най важни за растенията.

Като минус може да се каже, че при по-голями овощни градини ще е необходимо време за да опънете мрежата а също така и да я съберете в края на сезона или при обиране на продукцията.

Произход:Испания

 

 

Технически характеристики

Безплатна доставка: Не Мерни единици: кг.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Мрежа за защита от птици на земеделски култури.
Вашата оценка:
img
Мрежа за защита от птици на земеделски култури.
Може да имате нужда и от това: