Телефон 0879 400 500

мрежи против птици

Покажи филтри
Сортирай по: Позиция
  • Име
  • Сума
Показвай по 40
  • 80
  • 100
  Промо

Нормална цена: 55,99 лв.

Special Price 47,99 лв.

Предпазна мрежа против гълъби за балкони и защитна мрежа за котки 3x2м
  Промо

Нормална цена: 72,91 лв.

Special Price 63,40 лв.

Предпазна мрежа против птици и падане на котки от балкони 4x3м
  Промо

Нормална цена: 93,48 лв.

Special Price 75,25 лв.

Мрежа против гълъби за балкони, предпазва котки от падане от високи тераси 6x3м.
 
0,60 лв.
Монтажна кука за монтаж на мрежа против птици
 
5,80 лв.
Мрежа за защита от птици 2 x 5л.м и Различни размери
 
360,00 лв.
Мрежа против птици 10 x 10м око 50 мм
 
2,50 лв.
Закрепваща тел за мрежа за птици
Сортирай по: Позиция
  • Име
  • Сума
Показвай по 40
  • 80
  • 100

Мрежа против птици

Разбира се, мрежите против птици остават сред най-добрите методи за защита от птици на земеделски култури и жилищни, индустриални сгради.Има  много различни видове мрежи против птици, но аз ще се спра на два модела именно тези, които може да откриете в нашият сайт.

Мрежа против птици за защита на земеделски култури:

надали има земеделски производител, които не се е сблъсквал с птици или по скоро с дилемата, как да се защити от нашествие от птици като косове, скорци, гълъби, врабчета.Този тип птици може да нанесат сериозни материални щети на земеделската продукция от всякакъв тип. Точно тук е момента, в който идва и ролята на мрежата за защита от птици тя покрива земеделските насаждения, като ограничава достъпа на птиците до насажденията и по този начин защитава растенията. Мрежите против птици за земеделски култури се предлагат в различни размери спрямо нуждите на всеки един земеделски производител било то малък или голям.

Мрежи против птици за защита на балкони:

Този тип мрежи се използват предимно за защита от гълъби на балкони и тераси.Гълъбите, които кацат свободно на балкони и тераси може да създават сериозни проблеми с цапането с екскременти и пера. Това не е малък проблем тъй като прогонването им е много трудно ако не използвате мрежа против гълъби, която се монтира на балкона и по този начин ограничавате достъпа на гълъбите да балкона. Мрежите против гълъби са готови комплекти включващи всичко необходимо за монтаж.При тези комплекти против птици няма дупчене, пробиване и не необходимо да използвате услугите на скъпо платени алпинисти освен ако монтажа не изисква това. Мрежите против гълъби са в пясъчен цвят, които е не забележим от по далечни разстояния и размер на окото от 5 x 5 см.

За повече информация може да се свържете с нас на тел:0899 308 921