Телефон 0879 400 500

мрежи против птици

Покажи филтри
Сортирай по: Позиция
  • Име
  • Сума
Показвай по 40
  • 80
  • 100
  Промо

Нормална цена: 55,99 лв.

Special Price 47,99 лв.

Предпазна мрежа против гълъби за балкони и защитна мрежа за котки 3x2м
  Промо

Нормална цена: 72,91 лв.

Special Price 63,40 лв.

Предпазна мрежа против птици и падане на котки от балкони 4x3м
  Промо

Нормална цена: 93,48 лв.

Special Price 75,25 лв.

Мрежа против гълъби за балкони, предпазва котки от падане от високи тераси 6x3м.
 
0,60 лв.
Монтажна кука за монтаж на мрежа против птици
 
5,80 лв.
Мрежа за защита от птици 2 x 5л.м и Различни размери
 
360,00 лв.
Мрежа против птици 10 x 10м око 50 мм
 
2,50 лв.
Закрепваща тел за мрежа за птици
Сортирай по: Позиция
  • Име
  • Сума
Показвай по 40
  • 80
  • 100

Има различни варианти за защита от определени видове птици. Има значение за колко голяма площ става въпрос, както и дали целите предпазване на обекти в градски или извънградски условия. Според специалистите, мрежите остават сред най-добрите методи за протекция на земеделски култури и жилищни и индустриални сгради. Има много различни видове, но тук ще се спрем на два модела, а именно тези, които можете да откриете в нашия сайт.

За земеделски култури

Надали има земеделец, който не се е сблъсквал с дилемата, как да се защити от нашествие на птици, като косове, скорци, гълъби и врабчета. Тези видове могат да нанесат сериозни материални щети на продукция от всякакъв тип. Точно тук е моментът, в който идва и ролята на предпазната мрежа. Тя покрива насажденията, като ограничава достъпа на птиците до тях и по този начин защитава растенията. Предлагат се в различни размери, спрямо нуждите на всеки един земеделски производител, било то малък или голям. Можете да заложите на вариант за голяма нива, средно голямо лозе или на градинарски.

За балкони

Този тип се използва предимно за борба с гълъби и лястовици на балкони и тераси. Те кацат свободно на по-отворените пространства и могат да създават сериозни проблеми с цапането с екскременти и пера. Това не е малък проблем, тъй като прогонването им е много трудно, ако не използвате мрежа, която се монтира на балкона и по този начин да ограничите достъпа на гълъбите да него. Мрежите са готови комплекти, включващи всичко необходимо за монтаж. При тези комплекти няма дупчене, пробиване и не е необходимо да използвате услугите на скъпо платени алпинисти, освен ако монтажът не изисква това. Моделите обикновено са в пясъчен цвят, който е незабележим от по-далечни разстояния, и размер на окото от 5x5 см.

Как да купим

Закупуването на различни варианти за защита от вредители изисква пълното ни внимание. Трябва да се вземат предвид условията, в които новото устройство ще се използва, площта, на която ще се използва, размерите на вече избраната мрежа, и да не забравяме монтажа. Когато вече сте наясно с всички тези детайли, трябва да пристъпите към закупуването и монтирането на продукта. На сайта на Otrovi.com ще откриете достъпни решения с високо качество. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси относно закупуването, монтажа или употребата на новата Ви мрежа.

За повече информация можете да се свържете с нас на тел: 0899 308 921