Телефон 0700 10 522

мрежи против птици

Покажи филтри
Сортирай по: Позиция
Показвай по 40
 
5,80 лв.
Мрежа за защита от птици 2 x 5л.м и Различни размери
 
2,50 лв.
Закрепваща тел за мрежа за птици
  Промо

Нормална цена: 55,99 лв.

Special Price 47,99 лв.

Предпазна мрежа против гълъби за балкони и защитна мрежа за котки 3x2м
  Промо

Нормална цена: 72,91 лв.

Special Price 63,40 лв.

Предпазна мрежа против птици и падане на котки от балкони 4x3м
  Промо

Нормална цена: 93,48 лв.

Special Price 75,25 лв.

Мрежа против гълъби за балкони, предпазва котки от падане от високи тераси 6x3м.
 
360,00 лв.
Мрежа против птици 10 x 10м око 50 мм
 
0,60 лв.
Монтажна кука за монтаж на мрежа против птици
Сортирай по: Позиция
Показвай по 40

Мрежа против птици

Разбира се, мрежите против птици остават сред най-добрите методи за защита от птици на земеделски култури и жилищни, индустриални сгради.Има  много различни видове мрежи против птици, но аз ще се спра на два модела именно тези, които може да откриете в нашият сайт.

Мрежа против птици за защита на земеделски култури:

надали има земеделски производител, които не се е сблъсквал с птици или по скоро с дилемата, как да се защити от нашествие от птици като косове, скорци, гълъби, врабчета.Този тип птици може да нанесат сериозни материални щети на земеделската продукция от всякакъв тип. Точно тук е момента, в който идва и ролята на мрежата за защита от птици тя покрива земеделските насаждения, като ограничава достъпа на птиците до насажденията и по този начин защитава растенията. Мрежите против птици за земеделски култури се предлагат в различни размери спрямо нуждите на всеки един земеделски производител било то малък или голям.

Мрежи против птици за защита на балкони:

Този тип мрежи се използват предимно за защита от гълъби на балкони и тераси.Гълъбите, които кацат свободно на балкони и тераси може да създават сериозни проблеми с цапането с екскременти и пера. Това не е малък проблем тъй като прогонването им е много трудно ако не използвате мрежа против гълъби, която се монтира на балкона и по този начин ограничавате достъпа на гълъбите да балкона. Мрежите против гълъби са готови комплекти включващи всичко необходимо за монтаж.При тези комплекти против птици няма дупчене, пробиване и не необходимо да използвате услугите на скъпо платени алпинисти освен ако монтажа не изисква това. Мрежите против гълъби са в пясъчен цвят, които е не забележим от по далечни разстояния и размер на окото от 5 x 5 см.

За повече информация може да се свържете с нас на тел:0899 308 921