Капан за дрешни молци Knockout

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
10,50 лв.

Против молци по дрехите

SKU: 35400
Производител: Yanco Ltd.
EAN: 3800126191296

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Bugaway

Описание и начин на употреба

Капан за дрешен молец книжка Knockout 

Книжка за окачване импрегнирана с инсектицид хартия, за борба с дрешни молци в гардероби, шкафове, чекмеджета, ракли, дрешници и кутии за съхранение . 

Препарат срещу молци по дрехите Knockout на ТОП ЦЕНА

Начин на употреба:

Биоцидът е готов за употреба, отделя пари. Книжката се изважда от кутията и се премахва целофана. Закача се на закачалката, на релсата на гардероба или от вътрешната страна на вратата на гардероба.

Една книжка предпазва до 0.5 m3

За чекмедже, шкаф или кутия за съхранение:

Поставете по една книжка във всяко чекмедже, шкаф, кутия, торба за съхранение.

Максималният ефект се постига до 14 дни след приложението.


Предпазни мерки:

След изваждането им от гардеробите, шкафовете и други, дрехите да се проветрят в продължение на 1-2 часа, преди да бъдат използвани. Да се използва на места, недостъпни за деца и животни. След употреба ръцете да се измият основно с вода и сапун. Да не се използва директно върху или в близост до храни, фуражи или напитки, или в близост до повърхности, прибори, които могат да бъдат в пряк контакт с храни, фуражи,
напитки и животни. Да се избягва непрекъсната употреба на продукта.

Технически характеристики

МАРКА: Bugaway АДВ:: Трансфлутрин Друго: Eфективност на продукта до 6 месеца. Начин на прилагане: Окачване или поставяне Антидот: Симптоматично Доза на приложение: Eдна книжка защитава пространство от 0.5 m3. Предупреждение за опасности: Да се пази от деца! Преди употреба внимателно прочетете етикета и информацията за препарата! Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Молци по дрехите Технология: Отблъскващ препарат Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Капан за дрешни молци Knockout
Вашата оценка:
img
Капан за дрешни молци Knockout