Хуманен капан за диви котки, лисици, белки, порове и др.

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
93,90 лв.

ХУМАНЕН КАПАН ЗА ДИВИ КОТКИ, ЛИСИЦИ, БЕЛКИ, ПОРОВЕ И ДР.
Размери: 30 cm × 100 cm × 30 cm

 
SKU: 5089
Тегло: 5,950 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

ХУМАНЕН КАПАН ЗА ДИВИ КОТКИ, ЛИСИЦИ, БЕЛКИ, ПОРОВЕ И ДР.

Живоуловен механичен капан за улавяне на различни видове едри и дребни хищници. Капана е снабден с един вход за навлизане на целевите животни като улавя животното живо и не го наранявя. Капана има изключително чувствителен стъпков механизъм разположен в задният край на капана за затваряне на вратите, механизма на капана е от най-голямо значение за ефективността на залавяне на целевото животно.

Технически характеристики:

размер на мрежата 25 х 25 мм
дебелина на мрежата 1.5 мм
безотказен механизъм
обработен срещу ръжда
устойчив на атмосферни влияния
европейско качество
Размери: 30 cm × 100 cm × 30 cm
Тегло: 5.95 kg

Как да заредя капана за диви котки, лисици, белки и порове:

1.Повдигнете страничничният лост в най-горна позиция, за да освободите хода на вратите на капана, след което повдигнете вратичкатана капана застопорете ги с лоста на спуковият механичъм.
2.На предната страна на капана има горен и долен лост. Поставете долният лост върху горния, така че да се закрепят стабилно.
3.Сега вече капана Ви е зареден. Може да го изпробвате, като с тънък предмет (химикалка или молив) през мрежата натиснете леко вътрешната степенка. Вратите трябва да се затворят.
4.При поставяне на примамки за белки и невестулки използвайте ръкавици тези животни са много чуствителни от гледна точка на миризма.
5.Поставяне на примамка за улавяне на диви котки използвайте суха котешка храна работи безотказно.

Къде да разположа капана:

Разположете капана на места на които сте забелязали присъствие на целеви вредител, заредете капана и поставете примамка в специалното отделение. Проверявайте капана ежедневно след като уловите желаният хищни го освободеде далече от вашият имот. При транспортиране на животното до мястото на освобождаване покрийте капана клетка с одеало или друг вид покривало това ще намали стреса на животното.

Произход:България

Технически характеристики

Безплатна доставка: Да

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Хуманен капан за диви котки, лисици, белки, порове и др.
Вашата оценка:
img
Хуманен капан за диви котки, лисици, белки, порове и др.
Може да имате нужда и от това: