Телефон 0879 400 500

Хлорен дезинфектант против вируси и бактерии Дихлорсан 1кг

Хлорен дезинфектант против вируси и бактерии Дихлорсан 1кг

Цена (с ДДС):
49,50 лв.
В наличност
Брой:
Дезинфектант за повърхности на хлорна основа 1кг
Характеристики

Артикулен номер: 02147

Тегло:

Производител:

Сподели

Препарат за дезинфекция на повърхности 1кг.

!!!!! ПРОДУКТ С ЛИМИТИРАНО КОЛИЧЕСТВО !!!

Препарат за дезинфекция на повърхности на хлорна основа.Този дезинфектант е под формата на гранули, които се разрварят във вода от него се приготвят водни разтвори, чрез които се дезинфекцират различни по вид повърхности. Препаратът е с бактерицидно, включително туберкулоцидно, спороцидно (B. subtilis), вирусоцидно (Поли- омиелитен вирус тип 1,2,3, Аденовирус 3, коксаки вирус типове А2, В1 и В5, HАV, HBV, HIV), фунгицидно (C. albicans, A. niger) и алгицидно действие. Дезинфектанта е ефективен и в ниски концентрации, максимално благоприятен за околната среда.

Група и подгрупа на биоцидния препарат: Група 1 Дезинфектанти и общи биоциди. Подгрупа 2 Дезинфектанти, използвани за масова и професионална употреба с цел опазване на здравето на населението. Подгрупа 4 Дезинфеканти за повърхности, които са в контакт с храни за хора и животни.

Приложение на Дезинфектанта:

Дезинфекция на води във Басейни, oбща дезинфекция на стени, подове, работни плотове, съдове, посуда, обществени обекти, здравни и лечебни заведения, обекти за търговия с храни.

Разходна норма при  дезинфекция на повърхности:

От препарата за дезинфекция се приготвя 0,05% работен разтвор, както следва 0,5 гр от препарата се разтварят в 10л вода. Повърхности, като подове, стени и други се избърсват с парцал или моп за под. Посуда или съдове се потапят в дезинфектанта. 

Адв: - Натриев дихлороизоцианурат 96.7% със съдържание на активен хлор мин. 56-60%;

ВАЖНО: Мерки за безопасност: R фрази: R8 Пожароопасен при контакт с горими материали. R22 Вреден при поглъщане. R36/37 Дразни очите и дихателните пътища. R31 При контакт с киселини се отделя токсичен газ. R50/53 Tоксичен за водни организми. S фрази: S 2 Да се пази далеч от достъп на деца. S 8 Съдът да се съхранява на сухо място. S 26 При контакт с очите, веднага да се изплакнат обилно с вода и да се потърси медицинска помощ. S41 В случай на пожар и/или експлозия да не се вдишва димът. S46

Количество: 1кг

Производител:Juancheng kangati chemical CO Ltd

 

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Изпратете ни запитване: