Хлорен дезинфектант против вируси и бактерии Дихлорсан 1кг

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
-30%
Промо цена 34,32 лв. Редовна цена 49,50 лв.
Дезинфектант за повърхности на хлорна основа 1кг
SKU: 02147
Тегло: 1,000 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Препарат за дезинфекция на повърхности 1кг.

!!!!! ПРОДУКТ С ЛИМИТИРАНО КОЛИЧЕСТВО !!!

Препарат за дезинфекция на повърхности на хлорна основа.Този дезинфектант е под формата на гранули, които се разрварят във вода от него се приготвят водни разтвори, чрез които се дезинфекцират различни по вид повърхности. Препаратът е с бактерицидно, включително туберкулоцидно, спороцидно (B. subtilis), вирусоцидно (Поли- омиелитен вирус тип 1,2,3, Аденовирус 3, коксаки вирус типове А2, В1 и В5, HАV, HBV, HIV), фунгицидно (C. albicans, A. niger) и алгицидно действие. Дезинфектанта е ефективен и в ниски концентрации, максимално благоприятен за околната среда.

Група и подгрупа на биоцидния препарат: Група 1 Дезинфектанти и общи биоциди. Подгрупа 2 Дезинфектанти, използвани за масова и професионална употреба с цел опазване на здравето на населението. Подгрупа 4 Дезинфеканти за повърхности, които са в контакт с храни за хора и животни.

Приложение на Дезинфектанта:

Дезинфекция на води във Басейни, oбща дезинфекция на стени, подове, работни плотове, съдове, посуда, обществени обекти, здравни и лечебни заведения, обекти за търговия с храни.

Разходна норма при  дезинфекция на повърхности:

От препарата за дезинфекция се приготвя 0,05% работен разтвор, както следва 0,5 гр от препарата се разтварят в 10л вода. Повърхности, като подове, стени и други се избърсват с парцал или моп за под. Посуда или съдове се потапят в дезинфектанта. 

Адв: - Натриев дихлороизоцианурат 96.7% със съдържание на активен хлор мин. 56-60%;

ВАЖНО: Мерки за безопасност: R фрази: R8 Пожароопасен при контакт с горими материали. R22 Вреден при поглъщане. R36/37 Дразни очите и дихателните пътища. R31 При контакт с киселини се отделя токсичен газ. R50/53 Tоксичен за водни организми. S фрази: S 2 Да се пази далеч от достъп на деца. S 8 Съдът да се съхранява на сухо място. S 26 При контакт с очите, веднага да се изплакнат обилно с вода и да се потърси медицинска помощ. S41 В случай на пожар и/или експлозия да не се вдишва димът. S46

Количество: 1кг

Производител:Juancheng kangati chemical CO Ltd

 

Технически характеристики

Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Хлорен дезинфектант против вируси и бактерии Дихлорсан 1кг
Вашата оценка:
img
Хлорен дезинфектант против вируси и бактерии Дихлорсан 1кг
Може да имате нужда и от това: