Тест ленти за вода в басейни

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
14,90 лв.
Тест лентички "3 в 1" за вода в басейни
SKU: 50032
Тегло: 0,100 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Живас

Описание и начин на употреба

Тест ленти "3 в 1 " за вода в басейни

Наред с пълната гама препарати за поддържане качеството на водата в един плувен басейн ЖИВАС ООД предлага и някои полезни и необходими средства, с които контролът на състоянието на водата се извършва много бързо и лесно.

Тест лентичките „3 в 1” са предназначени за бързо едновременно определяне съдържанието на хлор във водата, рН и обща алкалност.

Комплектът съдържа контейнер с 50 броя лентички за бързо едновременно определяне на трите показателя във водата на вашия басейн. На всяка лентичка има три индикаторни полета. Измерването се извършва, чрез потапяне на лентичката в изследваната вода за няколко секунди и сравняване на оцветяването на индикаторните полета с полетата на цветната скала намираща се върху контейнера. Стойностите на измерванията на нивата на хлор и обща алкалност са в части на милион -ppm (mg/l), а на рН на водата - в единици рН.

Начин на използване
1. Извадете лентичка от тестера. Натопете я във водата и задръжте 3 секунди.
2. Извадете я и я изтръскайте от водата. Изчакайте 30 секунди.
3. Сравнете цвета на индикаторните полета на лентичката със скалите на контейнера и изберете най-доброто съвпадение.. На етикета е посочено кое поле за кой показател се отнася..
4. За улеснение на всяка от скалите е посочен оптималния диапазон на съответния показател.
5. При отклонение на който и да е показател от нормата пристъпете към съответната корекция – промяна на рН, увеличаване или намаляване съдържанието на свободен остатъчен хлор или обща алкалност, чрез прилагането на съответните препарати.

Съхранение
Съхранявайте лентичките в добре затворен оригинален контейнер, на сухо и прохладно място, при стайна температура, далеч от достъп на деца.

Производител: ЖИВАС България

Технически характеристики

МАРКА: Живас Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Тест ленти за вода в басейни
Вашата оценка:
img
Тест ленти за вода в басейни