Телефон 0879 400 500

Дезинфектанти за Ръце

Покажи филтри
Сортирай по: Позиция
  • Име
  • Сума
Показвай по 40
  • 80
  • 100
 
11,99 лв.
Дезинфектант за дезинфекция на ръце Живасепт гел
 
10,00 лв.
Препарат за дезинфекция на ръце чрез измиване Живасепт пяна
 
9,90 лв.
Алкохолен препарат за дезинфекция на ръце и кожа
 
11,50 лв.
Дезинфектант за ръце и повърхности с помпа HUVESEPT 500 мл
 
18,00 лв.
Дезинфектант за ръце и повърхности с помпа HUVESEPT 1000 мл
 
16,20 лв.
Дезинфектант за ръце 750 лм
 
25,00 лв.
Препарат за дезинфекция на ръце чрез измиване
 
16,60 лв.
Хигиенен гел за ръце ECOSEPT
 
13,27 лв.
Хигиенен гел за ръце ECOSEPT
 
28,30 лв.
Хигиенен гел за ръце ECOSEPT 500 мл
Сортирай по: Позиция
  • Име
  • Сума
Показвай по 40
  • 80
  • 100

Дезинфектанти за ръце

Хигиената на ръцете е от изключително значение за здравето на човек не само във времена на пандемия но и по принцип. Използване то не дезинфектант за ръце може да Ви спести доста главоболя и неприятности. В последната година на пазара се появиха много  различни видове дезинфектанти, които са насочени главно към максимална дезинфекция на ръце и унищожаване на вируса COVID 19. 

Видове дезинфектанти за ръце:

Дезинфектантите за ръце са основно две групи, за бърза дезинфекция на ръце без отмиване и такива, които се отмиват с вода наподобяващи течен сапун но съдържат различни активни вещества, които унищожават вируси и бактерии значително по бързо от обикновеният сапун.

Дезинфектант за ръце без отмиване:

Този вид дезинфектант се нанася директно върху кожата, като обикновено активните ми вещества могат да бъдат алкохоли, спирт, кислородна вода или други. Този продукт се използва масово за бърза и качествена дезинфекция на ръце  през целят ден.В тази група продукти може да срещнете различни разновидности на продукта те могат да бъдат под формата на дезинфектант за ръце гел, който се нанася бързо върху кожата. Друг вид дезинфектант за ръце без отмиване  са течности на спиртна основа, нанасят се директно върху кожата. И при двата вида продукти има време, което трябва за да подействат обикновено това са 20-30 секунди след дезинфекция на ръцете.

Дезинфектанти за ръце с последващо измиване:

Това са продукти за текуща хигиена на ръце, които съдържат различни по вид активни съставки, които унищожават бактерии и вируси  значително по качествено и бързо от стандартните сапуни. Този вид дезинфекция на ръце е важна и се комбинира с другия вид дезинфектант за ръце без отмиване.