Телефон 0879 400 500

Бактерицидни лампи за дезинфекция на въздух и повръхности

Покажи филтри
Сортирай по: Позиция
Показвай по 40
 
330,00 лв.
Бактерицидна лампа с UV-C светлина
  Промо

Нормална цена: 136,00 лв.

Special Price 99,00 лв.

Бактерицидна лампа за дезинфекция на въздух и повърхности
 
169,00 лв.

Бактерицидна лампа 30W за дезинфекция на въздух и повърхности

 
186,00 лв.

Мощна бактерицидна лампа с два излъчвателя по 30W всеки!

 
298,00 лв.
Бактерицидна лампа за дезинфекция чрез директно облъчване 15W
 
325,00 лв.
Преместваема бактерицидна лампа 15W
 
380,00 лв.
Директно облъчваща бактерицидна лампа за дезинфекция на въздух и повърхности
 
450,00 лв.
Мобилна бактерицидна лампа със стойка
 
499,00 лв.
Бактерицидна лампа- AIRBOX за дезинфекция на въздух в медицинските центрове, болници, поликлиники, звена за спешна и неотложна помощ и др.
 
820,00 лв.
Бактерицидна лампа с вентилатори за дезинфекция на въздух
 
1 030,00 лв.
Бактерицидна лампа работеща безопасно в присъствие на хора.
  Промо

Нормална цена: 2 700,00 лв.

Special Price 2 460,00 лв.

Ултравиолетова лампа за дезинфекция с UV-C светлина
  Промо

Нормална цена: 3 480,00 лв.

Special Price 3 120,00 лв.

Мобилна бактерицидна лампа за работа в присъствие а хора и животни.Uv лампа за дезинфекция
 
2 586,00 лв.
Уред за дезинфекция на въздух в присъствие на хора
 
29,80 лв.
Бактерицидна пура 8w резервен консуматив за бактерицидна лампа.
 
38,00 лв.
Бактерицидна пура OSRAM15w.
 
38,00 лв.
Бактерицидна пура с FEP фолио
 
45,00 лв.

Бактерицидна пура 30w Консуматив за бактерицидна лампа

 
29,00 лв.
Бактерицидна пура PILIPS OZON FREE 15W.
 
45,00 лв.
Резевна бактерицидна пура 30W
 
45,20 лв.
Бактерицидна пура 36w
 
0,75 лв.
СТАРТЕР SYLVANIA FS22 -УНИВЕРСАЛЕН ЗА ИНСЕКТИЦИДНА ЛАМПА
 
15,99 лв.
Стартери за инсектицидна лампа 25бр кутия
Сортирай по: Позиция
Показвай по 40

UV лампи зa дезинфекция на въздух и повърхности  против корона вирус COVID 19

Бактерицидните лампи се оказват едни от най използваните продукти в борбата със COVID 19, когато се касае за дезинфекция на помещения, като офиси, производства, домове и други.

Какво трябва да знаете за лампите за дезинфекция:

Има два вида лампи за дезинфекция на въздух и повърхности единият вид е такива, които са за директно облъчване с UV-C светлина. Другият вид са затворен тип лампи, такива, които могат да работят в присъствие на хора. 

1.UV лампи за дезинфекция на въздух с директно облъчване: Това са бактерицидни лампи, които могат да бъдат статични или мобилни в зависимост от модела. Този вид уреди за дезинфекция се поставят директно в помещението, което желаете да обеззаразите от вируси, мухъл, плесен и бактерии. Особено важно е да спазвате мерките за безопасност за работа с UV лампи а именно В ПОМЕЩЕНИЕТО НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ХОРА И ЖИВОТНИ. Минималната експозиция на облъчване трябва да бъде минимум 2 часа. Повечето съвременни UV-C лампи имат минимално образуване на ОЗОН около 3% това е така защото в повечето случай високите нива на озон може да бъдат вредни ако решите да ползвате помещението без да го проветрите. 

2. UV лампи за дезинфекция на въздух в присъствие на хора: При тези бактерицидни лампи, се провежда дезинфекция на въздух директно в корпуса на уреда. Бактерицидните пури са напълно затворени и облъчват само въздуха, който преминава през тях. Няма директно облъчване, около лампата и заради това тя е безопасна и се препоръчва за употреба в присъствие на хора и животни. Този тип лампи се използват от години в хранително вкусови предприятия, лекарски кабинети, детски градини и училища. В последно време често се използват и в офиси на фирми с голямо струване на хора, като по този начин се намалява риска от предаване на въздушно капкови инфекции.

Полезно за бактерицидните лампи

Бактерицидните лампи служат за дезинфекция на въздух и повърхности, те се използват най-често в предприятия от хранително-вкусовата промишленост, лечебни заведения, лекарски кабинети. Унищожават почти всички видове вируси , бактерии, мухали, плесен като по този начин правят средата по-здравословна и увеличават срока на годност и качеството на хранителните продукти. Лампите за дезинфекция на въздух излъчват UV-C светлина, която е с дължина на вълната 253.7 nm. Бактерицидните лампи трябва да работят в пълно отсъствие на хора и животни в помещенията, в който са поставени.

Как действат лампите за дезинфекция на въздух:

Лампите дезинфекцират въздуха на база конвекция, тоест протичане на количество въздух през излъчвателя колкото повече въздух преминава през бактерицидната пура толкова по-добра дезинфекция се извършва от лампата.

Как и къде се монтират бактерицидните лампи:

Монтажа на дезинфекциращите тела се извършва от квалифициран електротехник.Те се позиционират на стена или таван в зависимост от структурата на обекта.

Какво ще намерите при нас:

Разнообразие от различни видове и  мощности бактерицидни лампи, резервни части и консумативи за тях.Професионална консултация за начина на монтаж и действие в конкретният случай бърза и безплатна доставка за цяла България. Ние предлагаме професионални UV-C дезинфекциращи лампи за бита и индустрията.