Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Пръскачки

3 артикула

на страница

Често задавани въпроси?

Какви са различните видове пръскачки и как да избера подходящата за моите нужди?

На пазара има разнообразие от пръскачки. Съществуват различни видове - ръчни, преносими и електрически модели. За да изберете подходящата за Вас, то първо трябва да определите размера на областта, която е нужно да бъде обработена. Също така е важно да знаете типа на течността, която ще използвате и вашите предпочитания за размер

Как да поддържам пръскачката си в оптимално състояние?

За оптимална поддръжка на пръскачката, следвайте съветите на производителя за почистване и съхранение. Може да откриете инструкциите на етикета на пръскачката. Редовно почиствайте и измивайте резервоара след употреба, особено след използване на химикали.

Къде да съхранявам пръскачките за по-дълга употреба?

Пръскачките трябва да се съхраняват на сухо и хладно място, далеч от прекалена слънчева светлина и влага. Проверете резервоара за остатъчни течности и го изпразнете преди съхранение. Затегнете капачките и запечатайте добре, за да предотвратите изпаряването на течностите и увреждането на уплътненията.

Кои са марките и модели пръскачки, които ще откриете на Otrovi.com?

Моделите на пръскачките се различават в зависимост от изискванията на потребителите. Някои от известните марки включват Matabi и Aquaspray. Препоръчително е да сравнявате функционалността на уредите, преди да изберете конкретна марка и модел.