Бактерицидна пура 30w OSRAM OZON FREE

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
37,50 лв.

Бактерицидна пура 30w Консуматив за бактерицидна лампа

SKU: 500440
Тегло: 10,000 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Osram

Описание и начин на употреба

Бактерицидна пура 30w OSRAM Germicidal OZON FREE

Бактерицидните пури са специални осветлителни тела за UV-C светлина (253.7 nm), производство на ОSRAM, която унищожава всякакви вируси, бактерии и микро-организми във въздух, вода и повърхности. Степента на дезинфекция зависи от мощността на източника и продължителността на облъчването от бактерицидната лампа. Зависимостта между необходимата дозата на облъчване за унищожаване на определен процент от някои вируси .

Бактерицидни пури:

Микроорганизми
 Доза в Ws/m
Желан % на унищожаване
50%
90%
99.9%
S.enteritidis
12.1
40
120
Escherichia coli
9
30
90
Micrococcus sphaeroides
30
100
300
Streptococcus viridans
6
20
60
Saccharomyces sp.
24
80
240
Aspergillus glaucus
180
600
1800 

Предопреждения: Абсолютно  недопустимо е по време на работа на бактерицидните пури в помещенията да има хора и животни. Не се излагайте на директно облъчване на бактерицидната пура. За да избегнете рискове свързани с експлоатацията на тази бактерицидна пура не се излагайте на директно облъчване на UV-C . Тази пура е предназначена за специализирано осветление и не може да се използва, като обикновено осветително тяло.

Важно: ОПАСНО за очи и кожа не се излагай на директно облъчване.

Технически характеристики:

Дължина на пурата: 90 см

Модел: HNS 30W G13 T8

Дължина на вълната: 253.7 nm 

Производител: OSRAM

Технически характеристики

Документи:

Product datasheet

МАРКА: Osram Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

 

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА . Всички поръчки отбелязани с доставка до адрес се заплащат от получателя.

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв, или до адрес на получателя цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на телефон:0879 400 500

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Бактерицидна пура 30w OSRAM OZON FREE
Вашата оценка:
img
Бактерицидна пура 30w OSRAM OZON FREE