Соларен уред против къртици Swissinno Solutions

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
48,90 лв.
Уред за борба с къртици, сляпо куче и полевки със соларен панел 650кв.м
SKU: 60003
Тегло: 1,000 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Swissinno Solutions

Описание и начин на употреба

Соларен електронен уред за борба къртици, сляпо куче  и полевки

Соларния електронният уред за борба с къртици и сляпо куче ви осигурява природосъобразен и хуманен начин за решаване на проблема с подземните гризачи. Къртиците и сляпото куче имат слабо зрение, но в замяна на това силно развит слухов апарат и повишена чувствителност към почвените вибрации. Уредът за борба с подземни гризачи използва тази тяхна слабост. Устройството издава на всеки 25 секунди вибриращ звук с променящи се параметри и честоти. Това дразни и плаши къртиците и слепите кучета и ги принуждава да напуснат охраняваната територия.

Електронното устройство за борба с къртици е напълно безвредно за хора и домашни животни. Работи не прекъснато и ви ангажира с поддръжка или консумативи. Електронният уред е предназначен за борба с къртица /Talpa Europea, L./ и. Сляпо куче /Spalax Leucodon/. Апарата не влияе на червеи, попови прасета и други подземни насекоми.

Площ на покритие: Електронният уред срещу подземни гризачи(къртици, сляпо куче и полевки) защитава площ от около 650кв. м.Това е кръг с приблизителен диаметър 30-35м.

Соларният електронен уред срещу подземни гризачи се захранва от соларна клетка през деня и акумулаторна батерия, която захранва уреда през тъмната част на денонощието. Той не се нуждае от допълнително захранване или батерии.

Употреба на уреда против къртици:

Включете буксата от соларното тяло към буксата от металното тяло. Свързването на двете букси е възможно само в една посока.Посредством твърд предмет направете цилиндричен отвор в почвата и поставете уреда в него, заравяйки го до ¾ от дължината му. За да осигурите максимален контакт, притиснете добре почвата към уреда. За първоначално зареждане на вътрешната батерия на уреда е необходимо той да бъде изложен на слънце 3-4 часа. След зареждане на батерията в рамките на 30 сек. ще чуете вибриращ звук, което е индикация за работа на уреда.

ВАЖНО:

Не забивайте устройството с чук или друг твърд предмет.
За да получите максимален ефект от работата на устройството, то трябва да бъде поставено в охраняваната площ след извършване на дълбока обработка на почвата, за да разрушите старите укрития на гризачите, и поне 2 седмици преди засаждане на културите.
Ефектът от работата на уреда се проявява след 2-3 седмици и зависи от вида на почвата и първоначалната плътност на подземните гризачи.
Уредът срещу къртици и сляпо куче е устойчив на климатични условия, но при висока влажност или силен студ е необходимо да бъде изваден от почвата и съхраняван при стайна температура.

 

Технически характеристики

Документи:

Инструкция за употреба

МАРКА: Swissinno Solutions Честотен обхват: 400-1000 Hz Звуково налягане: Под 100 dB Захранване: Соларен панел Монтаж и приложение: Външен Материал: Пластмаса Технология: Ултразвук Гаранция: 12м. Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа Брой: 1

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Соларен уред против къртици Swissinno Solutions
Вашата оценка:
img
Соларен уред против къртици Swissinno Solutions
Може да имате нужда и от това: