Соларен уред против къртици и сляпо куче VIBRATALP ECOSOLED DISSUASORE AD ENERGIA SOLARE CON LED

Изчерпан
5 5
2 Прегледи
Оцени
Цена (с ДДС):
39,90 лв.
Соларен уред против къртици, сляпо куче и подземни гризачи до 500 кв.м
SKU: 1000126
Тегло: 0,300 кг.
Производител: Mondo Verde Италия

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: MondoVerde

Описание и начин на употреба

Соларен електронен уред за борба с къртици, сляпо куче и подземни гризачи LED

Соларният електронният уред за борба с къртици и сляпо куче, осигурява хуманен метод за прогонване на подземните гризачи от вашият двор и градина. Къртиците и сляпото куче имат слабо зрение, но за сметка на това имат силно развит слухов апарат и повишена чувствителност към почвените вибрации.

Този соларен уред за борба с подземни гризачи използва именно тази чувствителност. Уреда издава вибриращ звук с променящи се параметри и през различни интервали от време. Това дразни и плаши подземните гризачи и ги принуждава да напуснат охраняваната територия. Уреда има специална LED лампа с датчик, която осветява вашата градина само през ноща.

Соларният електронен уред срещу къртици и сляпо куче е напълно безвреден за хора и домашни животни, той е ефикасен срещу Къртица /Talpa Europea, L./ и Сляпо куче /Spalax Leucodon/. Уредът не влияе на червеи, попови прасета и други подземни насекоми.

Соларен уред срещу къртици>>мондо верде>>

Соларният електронен уред срещу подземни гризачи охранява площ от около 500 кв.м, което е кръг с приблизителен диаметър от12м.

Уред против къртици ECOSOLED се захранва от соларна клетка през деня и акумулаторна батерия, която захранва уреда и  LED лампата през тъмната част на денонощието. Не се нуждае от допълнително захранване или батерии.

Преди да използвате уреда оставете на слънце за около 3-4 часа соларната клетка, която ще зареди батериите на устройството. След като го поставите са необходими няколко минути, за да може соларната клетка да захрани батерията. Ще чуете вибриращ звук, което е индикация, че устройството вече работи.

Инструкции за употреба

Включете буксата от соларното тяло към буксата от металното тяло. Преди това свържете между металното тяло и соларният панел прозрачният пръстен, който служи като предпазител на лед лампата. Свързването на двете букси е възможно само в една посока.

Посредством твърд предмет направете цилиндричен отвор в почвата и поставете уреда в него, заравяйки го до ¾ от дължината му.
За да осигурите максимален контакт, притиснете добре почвата към уреда. За първоначално зареждане на вътрешната батерия на уреда е необходимо да бъде изложен на слънце 3-4 часа.


ВАЖНО!

Не забивайте уреда с чук или друг твърд предмет.

За да получите максимален ефект от работата на уреда, трябва да бъде поставен в охраняваната площ след извършване на дълбока обработка на почвата -

разрушаване на старите укрития на гризачите, и поне 2 седмици преди засаждане на културите.

Ефектът от работата на уреда се проявява след 2-3 седмици и зависи от вида на почвата и първоначалната плътност на подземните гризачи.

Соларният електронен уред срещу подземни гризачи e устойчив на климатични условия, но при висока влажност или силен студ е необходимо да бъде изваден от почвата и съхраняван при стайна температура.

 

Технически характеристики

МАРКА: MondoVerde Площ на покритие: 500 кв.м Честотен обхват: 400-1000 Hz Звуково налягане: Под 100 dB Работна температура: 0 до + 50 градуса Интервал на работа: : 20 сек Категория на потребителите: Масова Целеви Вредител: Къртица, сляпо куче Размери: 0 до + 50 градуса Захранване: Батерии, Соларен панел Монтаж и приложение: Външен Влагозащита : Да Материал: ABS пластмаса, метал Технология: Ултразвук Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

 1. Хюсмем
  О897469865

  Оценка от

  Публикувано на

 2. Соларен уред против къртици и сляпо куче VIBRATALP ECOSOLED - DISSUASORE AD ENERGIA SOLARE CON LED
  Оценка:
  100%
  Машинката работи добре Благодаря!

  Оценка от

  Публикувано на

Оценете: Соларен уред против къртици и сляпо куче VIBRATALP ECOSOLED DISSUASORE AD ENERGIA SOLARE CON LED
Вашата оценка:
img
Соларен уред против къртици и сляпо куче VIBRATALP ECOSOLED DISSUASORE AD ENERGIA SOLARE CON LED
Може да имате нужда и от това: