Препарат против змии пръчка

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
15,00 лв.
Препарат против змии пръчка площ на покритие 25кв м.
SKU: 500706
Тегло: 0,100 кг.

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Препарат против змии пръчка 

Препарата против змии представлява пластмасова пръчка пълна със екстракт на прах от дърво Margosa  което е известно със своите качества за отблъскване на змии и влвчуги. Пластмасовият корпус на пръчката има перфорирани дупки от които излиза миризмата която отблъсква змиите. Целта на този продукт е да защити препарата против змии от атмосферни влияния най-вече дъжд.

Препарата против змии под формата на пластмасова пръчка се забива в земята като може да защити от змии площ до 25кв.м поставя се на места на които са забелязани змии или места където могат да се укриват влечугите. Препарата действа целогодишно съдържа 80гр. екстракт от тропично дърво Margosa extract 2%

Препарата против змии има е напълно готов за употреба, преди да го разположите направете внимателен оглед на мястото на което желаете да го разположите. Поставете защитата от змии на места където сте забелязвали змии или на места на които може влечугите да се заселят. 

Количество:1бр

ВАЖНО!!!

Предпазни мерки за потребителя и общественото здраве: Ако потърсите лекарски съвет, трябва винаги да носите съдържимото на продукта или етикета. Да се държи далече от деца. Прочетете етикета преди употреба. Измийте щателно ръцете си след употреба. Носете предпазни ръкавици. 

Първа помощ: Ако забележите зачервяване на кожата посъветвайте се и посетете лекар.

ВНИМАНИЕ: Предизвиква раздразнение на кожата.

Произход :Гърция

Технически характеристики

Безплатна доставка: Не Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Препарат против змии пръчка
Вашата оценка:
img
Препарат против змии пръчка
Може да имате нужда и от това: