Преносима UVC лампа за дезинфекция на повърхности OPTONICA

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
59,60 лв.
Мобилна UV LED лампа за дезинфекция на повърхности.
SKU: 2525699
Тегло: 0,130 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Optonica

Описание и начин на употреба

Преносима UVC лампа за дезинфекция на повърхности OPTONICA

Преносима ръчна UV лампа за дезинфекция на повърхности. Уреда излъчва uv светлина, която унищожава голяма част от вирусите и бактериите. Уреда работи чрез презареждащи се батерии. Преносимата UV лампа се използва за локално и моментално унищожаване на бактерии и някой видове вируси на облъчената повърхност.

Къде може да използвате преносима uv лампа OPTONICA

За бързо унищожаване на бактерии и вируси в кухни, тоалетни, кърпи домашни уреди, клавиатури на компютри, дрехи, дезинфекция на маски за многократна употреба, дезинфекция на мобилни телефони, лаптопи и други.

Какво представлява мобилният уред за дезинфекция

Уреда е изработен от ABS пластмаса и има стабилна конструкция с компактен размер 30x22x16 mm. Уреда има вградени презареждащи се батерии 2000 mAH. В комплекта е включен и USB кабел за зареждане от универсално зарядно или компютър. Преносимата лампа за дезинфекция има мощност от 1.5W като има 3 бр LED източника за излъчване на концентрирана UVC светлина с дължина на вълната 270-280 nm.

Как се използва uvc уреда за дезинфекция на повърхности

Преди да използвате този преносим уред за дезинфекция е необходимо да го заредите за приблизително 2 часа. Уреда има два бутона за максимална сигурност. За да активирате дезинфекцияращият уред плъзнете бутон, който се намира отстрани на уреда ще чуете звуков сигнал, което означава, че апарата за дезинфекция е готов за употреба. Натиснете активиращото копче намиращо се на гърба на устройството и задръжте 3 сек за да включите и изключите лампата за дезинфекция на повърхности. Насочете уреда към повърхността, която желаете да дезинфекцирате от разстояние 3 см равномерно местене напред и назад 5-6 пъти, за да завършите дезинфекцията. Изключете уреда от страничният плъзгащ бутон. Накланянето на уреда на 90 градуса ще изключи уреда с цел безопасност автоматично.

ВАЖНО! Никога не насочвайте уреда към лицето и очите си.При работа с уреда го дръжте насочен само на долу към повърхността, която дезинфекцирате. Дръжте уреда далеч от деца.

Предупреждения!

Дръж далече от деца!
Не облъчвай директно очите и кожата!
Дръж светлината на минимум 5 см от кожата!

Технически характеристики

Цвят на тялото: Бял
Входна мощност: 1,5W
Зареждащо напрежение: 3.6V
Област на действие: 0-0,5 m
Батерия: 2000 mAH
Коефициент на мощност: 0,9
Продължителност на зареждането: Приблизително 2,5 часа
LED тип: UV
Дължина на вълната: 270-280 nm
Материал: ABS
Размер на продукта: 30x22x16 мм
Тегло на продукта: 105 гр.


Производител: Optonica
Гаранция: 24 м

Технически характеристики

МАРКА: Optonica Безплатна доставка: Да Мерни единици: кг.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Преносима UVC лампа за дезинфекция на повърхности OPTONICA
Вашата оценка:
img
Преносима UVC лампа за дезинфекция на повърхности OPTONICA
Може да имате нужда и от това: