Телефон 0700 10 522

MONDOVERDE

Mondo Verde производство на висококачествени продукти за борба с вредители против змии, гущери, гълъби, птици, гризачи както и ултразвукови апарати за борба с гризачи, птици, диви животни, кучета, котки.

Покажи филтри
Сортирай по: Име
Показвай по 40
 
15,50 лв.
Препарат против птици, кучета и котки SCOOT 150 гр
 
37,90 лв.
Концентрат обезмирисител за премахване на животинска урина 1000мл
 
19,60 лв.
Препарат обезмирисител на миризма на животинска урина 750 мл.
 
19,80 лв.
Препарат против кучета и котки гел за тревни площи
 
16,20 лв.
Препарат против кучета и котки глинени гранули, пропити с етерично масло от чесън.
 
19,50 лв.
Препарат за защита от кучета и котки на външни площи

Сортирай по: Име
Показвай по 40

Mondo Verde  е Италианска компания за производство и брандиране на различни видове и продукти  за борба с вредители произвеждани изцяло за Европейският пазар. Компанията има различни брандове за различните видове продукти били те натурални или химични като в повечето случай производителите на продуктите са най-големите и доказани компании в света.

OTROVI.COM е директен вносител на продуктите  на MONDO VERDE от серия REPELLER която включва изцяло натурални репеленти против змии, гущери, гълъби, птици, гризачи както и ултразвукови апарати за борба с гризачи, птици, диви животни, кучета, котки. Всички продукти за защита от различни видове животни са изцяло хуманни, натурални и изцяло безвредни за хора и не целеви животни като не на последно място и ефективни. Mondo Verde следи непрекъснато качеството на предлаганите от тях продукти като гарантира високите критерии на европейският пазар.