Телефон 0879 400 500

Газови оръдия за птици

Покажи филтри
Сортирай по: Позиция
  • Име
  • Сума
Показвай по 40
  • 80
  • 100
 
540,00 лв.
Най-доброто и най-използваното газово оръдие в света срещу диви птици и животни ZON MARK 4
 
682,00 лв.
Газово оръдие против птици с въртящата се стойка ZON MARK 4
 
165,00 лв.
Въртяща се на 360 градуса стойка за газово оръдие ZON MARK 4
 
125,00 лв.
Кварцов таймер за газово оръдие против птици и диви животни GT 300
Сортирай по: Позиция
  • Име
  • Сума
Показвай по 40
  • 80
  • 100

Газови оръдия-птицегони

Газовите оръдия, още наричани птицегони, са идеално решение за всички земеделски производители. Този тип защита от птици създава мощни гърмежи, които прогонват ятата, които нападат земеделските насаждения. Газовото оръдие ZON MARK 4, което предлагаме е чисто механично и няма електрически компоненти. Доверявайки се на тази марка, Вие се оставяте в ръцете на професионалисти - холандска фирма, известна в цял свят с качествената си продукция.

Как се използва

Употребата на газовото оръдие е сравнително проста и все пак трябва да се използва само от хора, които знаят как се случва това. Запознайте се отблизо с условията и инструкциите на оръжието, което сте избрали и действайте с внимание.

Птицегонът се захранва само с газ пропан бутан и генерира изстрел (гърмежи) на интервал от 40 секунди до 40 минути. Това зависи от настройката, която ще изберете преди това.

Какви аксесоари можете да добавите към оръжието си

Към газовото оръдие против птици можете да добавяте различни аксесоари. Например, можете да заложите на висока стойка. Тя се използва при лов в по-високи земеделски култури, като ниви със слънчоглед или царевица. Основната идея на този аксесоар е звукът от гърмежа да се разпростре над насажденията и по този начин да покрие по-голяма площ на действие. Друг полезен аксесоар е таймерът за контрол на гърмежи ден и нощ. Чрез този таймер Вие може да избирате кога уредът против птици да работи и кога да не работи. Без този таймер оръжието ще издава гърмежи спрямо това на какъв интервал сте го настроили (от споменатите 40 секунди до 40 минути). По този начин Вие бихте могли да използвате птицегона без физически да сте край него, включително и през нощта.

На кого да се доверите при избора си

Сайтът Otrovi.com се е посветил не само на отличния подбор от продукти за онлайн магазина си, но и на персоналното отношение към всеки клиент. Винаги можете да се обърнете към екипа ни от професионалисти и да зададете Вашите въпроси, свързани както с продуктите ни, така и с начина на употреба, правилния избор според ситуацията и евентуалните Ви последващи питанки. Не се колебайте, свържете се с Отрови на 0899 308 921 и изберете най-подходящия за Вас продукт.