Делтасект 1л. - унищожава пълзящи и летящи

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
75,00 лв.

Делтасект е мощен инсектицид за унищожаване и контрол на хлебарки, мравки, дървеници, оси, мухи, бръмбари и други.

SKU: 60007
Тегло: 1,000 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Вижте още от: Sharda

Описание и начин на употреба

Делтасект 1л. - унищожава пълзящи и летящи

Делтасект има изключително мощен провокиращ ефект върху насекомите и в частност хлебарките. Хлебарките излизат от цепнатини, фуги и умират на видими места практически веднага. Делтасект е подходящ за обработка и пръскане против дървеници има силен провокиращ ефект, бърз нокдаун върху насекомите.
 
За какво се използва:
Делтасект препарат за борба с летящи насекоми(мухи, комари, единични оси, влетели в помещението.) Пълзящи насекоми(хлебарки, мравки, бръмбари, дървеници, бълхи.)
 
Къде се използва: Препарата може да се прилага в болници, заведения, барове, къщи, апартаменти, обекти на хранително вкусовата промишленост.
 
Начин на употреба на препарата:
 
От препарата се приготвят водни работни  разтвори. Работният разтвор се нанася  с подходяща пръскачка ръчна, гръбна, моторна. Пръска се на места където насекомите преминават или могат да се срият- цепнатини, фуги, стени, подове, первази. Преди обработка с препарата помещенията трябва да се освободят от хора, животни, храни и напитки.
 
 Разходна норма на препарата за пълзящи хлебарки и мравки: 50-60мл от препарата се разтварят в 5л вода с приготвеният работен разтвор се напръскват 100кв.м 
 
 Разходна норма на препарата за летящи насекоми мухи и  комари: 50мл от препарата се разтварят в 5л вода работният разтвор се пръска по стени тавани и др. места на които би могло да има летящи насекоми мухи и комари. Препарата да се използва само на повърхности не достъпни за хора и животни. Дне се третират повърхности които влизат в контакт  с хранителни продукти.
 
Достъп до обработеното помещение 12ч след добро проветрение.
 
АДВ:Делтаметрин 2,5г/100г.
 
Защо да купя делтасект препарат за унищожаване на насекоми:
 
На първо място това е препарат които отговаря на критерии цена качество.Бърз първоначален ефект върху насекомите с летален карай за тях.
 

Технически характеристики

Документи:

Разрешение на МЗ

МАРКА: Sharda Безплатна доставка: Да Доставка до: 24 часа

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Делтасект 1л. - унищожава пълзящи и летящи
Вашата оценка:
img
Делтасект 1л. - унищожава пълзящи и летящи
Може да имате нужда и от това: