Телефон 0879 400 500

Капани за оси

Покажи филтри
Сортирай по: Позиция
 • Име
 • Сума
Показвай по 40
 • 80
 • 100
 
39,60 лв.
Капан за улавяне на оси и стършели SUTERRA с 100% натурален атрактант за външна употреба.
 
11,59 лв.
Капан за оси, стършели и мухи с течен атрактант 200мл./комплект/
 
6,29 лв.
Атрактант за оси -течност за привличане на оси
 
15,00 лв.
Гнездо плашило за оси
  Промо

Нормална цена: 21,85 лв.

Special Price 19,59 лв.

Капан за оси и комари Соларен
  Промо

Нормална цена: 12,50 лв.

Special Price 11,55 лв.

Комплект от 12бр капани за оси
  Промо

Нормална цена: 24,90 лв.

Special Price 21,55 лв.

Капан за оси с течна примамка комплект 2бр
Сортирай по: Позиция
 • Име
 • Сума
Показвай по 40
 • 80
 • 100

Някои видове насекоми представляват сериозен риск за човешкото здраве. Като осите. В тях няма нищо симпатично и нищо, което да ни възпре да ги прогоним далеч от полезрението си. Преди да се заемем с приготвянето на капани, е добре да знаем защо всъщност е толкова препоръчително да го направим. Първо, осите са агресивни хищници, чието ужилване би могло да доведе до тежък алергичен пристъп и второ, насекомото е изключително досадно, а това би могло да помрачи приятния ни престой на открито. 

Какво представлява капанът за оси

Освен с подръчни средства, можем да изготвим капан за насекомото и като заложим на висококачествените предложения от магазин Otrovi.com. Те представляват пластмасов съд, в който се поставя атрактант. Веществото служи като примамка за оси и стършели, а успешното прогонване на дразнещите насекоми е гарантирано. При наличието на цяло гнездо, е добре да повикате професионалисти, защото капаните са неефективни в такива случаи. 

Клопката за жилещите твари се определя като доста ефективен метод срещу тяхното нашествие, което би могло да се случи във всеки един момент. Поставената в кутията течност се явява неустоима примамка за жилещото насекомо, а след като то вече веднъж попадне вътре, повече не може да излезе от капана и умира. Атрактантът е вещество, което съдържа апетитни есенции, като неговата основна роля е да подмами колкото се може повече насекоми от този вид. Самите съставки не са отровни, а осите намират леталния си край в следствие от удавяне в заложената течност. 

Кога е необходимо

Слънчевото време ни приканва да стоим по-дълго на открито. Това обаче крие и известни рискове. Насекоми като комари, мухи, оси и дори стършели често пъти идват неканени около трапезата ни или басейна, а това със сигурност не е приятно за никого. Съвременните капани са подходящи за:

 • Дворове;

 • Лозници;

 • Места за отдих;

 • Беседки;

 • Басейни и др.

Не чакайте да бъдете ужилени, за да се доверите на предложенията от капани, които магазин Otrovi.com е подбрал за Вас. Купете каквото е необходимо на достъпни цени и предпазете цялото семейство от досадните вредители. 

Защо да изберем Otrovi.com

Магазинът предлага иновативни и креативни решения за защита срещу жилещи твари и най-различни други вредители и неканени животни. Разнообразната продуктова гама ще Ви даде възможност да се погрижите за своето спокойствие и сигурност. В случай на нашествие от жилещи насекоми можете да изберете различни методи за борба с досадниците. Сред най-новите средства за отблъскване на тези създания, това е капанът “гнездо-плашило”, което симулира териториална собственост.