Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Защита против мухи

Артикули 41-80 от 108

на страница

Често задавани въпроси

Какво е действието на препаратите за мухи?

Тези средства имат различно действие. Те биват отблъскващи, предназначени за прогонване и унищожаване. Най-често, в основата на инсектицида се включват феромони, които ги привличат, а след контакт с продукта, умират. Те служат за намазване или напръскване.

 

Кои са най-ефективните препарати против мухи?

Средствата, които са с най-голям ефект в премахването на вредителите и борбата с тях, са Мусцид, Agita, Coopermatic. Те имат бързо действие и остатъчен ефект. В otrovi.com ги предлагаме под формата на гранули, спрейове и концентрати, които се прилагат според указанията от производителя.

За какво да внимавате при употребата на препаратите за мухи?

Ако третирате на закрито, винаги покривайте храната и посудата преди обработка. На територията на помещението не бива да присъстват деца, възрастни или домашни любимци. Не докосвайте повърхностите, които сте напръскали или намазали, преди те да са изсъхнали напълно.

Как се пръска с препарати срещу мухи?

Ако разполагате с течен концентрат, който трябва да превърнете в работен разтвор, следвайте инструкциите при приготвяне и съотношението на инсектицида и водата. Спрейовете са готови за употреба. Третирайте хоризонталните и вертикалните повърхности, като врати, первази, прозорци, стени, плотове и други, където често пребивават летящите насекоми.