Бърза и безплатна доставка на всички поръчки над 49.99 лв. за цяла България

Капани за мишки и плъхове

Артикули 41-56 от 56

на страница
Страница

 Често задавани въпроси

Кои са най-добрите капани за мишки и плъхове?

В онлайн магазин otrovi.com ви представяме богат асортимент от ефективни средства за борба с гризачите, като в зависимост от начина си на действие се различават на такива, предназначени за улавяне и за унищожаване. Най-добрите са тези, които използват хранителни примамки, действащи като атрактант за вредителите. Изберете дали искате живоловен или умъртвяващ модел, както и дали да бъде механичен, с леплива повърхност или електрически.

Как се поставя капанът за мишки и плъхове?

Можете да ги поставите на места, където сте забелязали присъствието им. Често могат да бъдат открити нашествениците в близост до хранителни запази, като шкафове с храна, в близост и зад мебели, електрически уреди. Помещават още мазета и тавански помещения. Научете подробно къде да поставите средствата за хващане на гризачите в статията за правилно поставяне на капани.

Какви примамки да използвате за капаните за мишки и плъхове?

За да си осигурите успех в мисията по улавяне на вредителите, трябва да изберете подходяща примамка, която да поставите в конструкцията. Има много разработени продукти със съдържание на хранителен атрактант, като едни от най-успешните са с фъстъчено масло. Някои са под формата на гелове и се нанасят със спринцовка, докато други се поставят в специални поставки.

Колко време отнема да се хване мишка в капан?

Няма точно определено време, което да бъде посочено. Проверявайте капаните за плъхове и други гризачи често и ако до 10 дни след поставянето не забележите ефект, позиционирайте средствата за борба другаде.