Уреди против гризачи Pest Stop

Машинка за прогонване на гризачи

Когато искаме да изберем качествен и ефективен уред против мишки и плъхове търсим информация и мнения от наши близки и приятели и най-вече дали са доволни от даден продукт, който са използвали. Ние винаги се отнасяме с нашите клиенти, като с приятели и търсим обратна връзка от това дали са доволни от закупените от нас електронни устройства против гризачи.

Вече над 10 години се занимаваме с внос и търговия с апарати против гризачи и имаме чудесна представа, кои уреди са добри и ефективни и при какви ситуации Вие може да извлечете максимума от едно електронно ултразвуково устройство против мишки или плъхове.

Точно това е и причината да напишем тази статия, с която бихме искали да Ви представи малко по подробно с едни от най-ефективните уреди против гризачи, които предлагаме.

Какво представляват машинките срещу мишки, плъхове и други гризачи

Ултразвуков уред против гризачи мишки и плъхове Pest Stop:

Уредите против гризачи Pest Stop са произведени и предназначени за пазара в Западна Европа предимно Англия, Германия, Франция. Тези електронни устройства се предлагат в три различни модела, които се различават по функционалност, площ на покритие.

Всеки един от трите модела е предназначен за различни по площ помещения а някой от тях са предназначени за защита от мишки и плъхове на цели къщи, което ги прави доста икономични от гледна точка на разходи. И така бих искал да Ви представя моделите един по един, обещавам да бъда кратък защото знаем, че времето е ценно.

Ултразвуков електронен уред против гризачи PEST STOP ONE ROOM

Класически ултразвуков уред против мишки и плъхове за защита на едно помещение с максимална площ до 93кв.м. Този мишегон разполага с една функция а именно ултразвук, който се разпространява в помещението, в което е поставен. Уреда се поставя директно в контакта, като няма никакви други настройки, просто започва да работи и прогонва вредните мишки и плъхове от помещението, в което е поставен.

Тук е важно да кажа, че този мишегон ще действа само в това помещение няма да има ефект в други помещения или коридори прилежащи към сградата. Това свойство не е от конкретният модел уред а от самата технология и начина на разпространение на ултразвуковият сигнал, а именно ултразвука се разпространява в празни помещения подобно на вълни, когато стигне до твърда повърхност се отразява но когато стигне до мека повърхност, като мека мебел, перде или друго попива.

Винаги поставяйте вашият уред против гризачи в контакт, който гледа към най широкото празно пространство във стаята. Колкото по мощен уред поставите в по малко помещение толкова по бърз и добър ефект ще получите от него.

Ултразвуковите апарати имат забавено действие те започват да действат веднага но в зависимост от индивидуалната заселеност с гризачи на всеки обект максималният им ефект до пълно прогонване на гризачи може да отнеме от 14 дни до три месеца.

Това се дължи на разликите във вида и спецификата на всеки един обект по отделно. Хубавото на този вид защита от гризачи, е че е трайна след, като веднъж прогони гризачите ги държи далеч от зоните в които е поставен уреда.

Ефективни ли са уредите против мишки, плъхове и гризачи

Комбиниран електронен ултразвуков и електромагнитен уред против гризачи PEST STOP SMALL HOUSE

Този уред е доста по различен от стандартните ултразвукови мишегони. Уреда разполага с две технологии ултразвук и електромагнит, което е доста добра комбинация. Ултразвковият сигнал се разпространява в пространство на помещението в което е поставен но не действа зад стени и тавани.

Точно там където се укриват мишки и плъховете, електромагнита действа в тези кухини, като източника на излъчване на този електромагнит е съществуващата електроинсталация на вашият дом, офис, склад. Уреда има максимална площ на покрити е с ултразвук против мишки 90кв.м и 232 кв.м чрез електромагнита.

Електронният мишегон е проектиран за прогонване на гризачи но честотите, които излъчва действат отблъскващо и на някой видове насекоми като хлебарки, паяци но не разчитайте на това при голямо нападение и плътност на хлебарки.

Основната му сила е борбата с гризачи. Уреда разполага с функция PETS SAVE, която е предназначена да защити вашите домашни любимци от ултразвука тя насочена предимно към домашни животни от семейството на гризачите като зайци, хамстери, морски свинчета.

Уреда е напълно безвреден за хора и домашни любимци от други видове като кучета и котки.

Комбинирано ултразвуково и електромагнитно устройство против гризачи-мишки и плъхове PEST STOP LARGE HOUSE

Най-мощният представител от семейството на този род уреди с максимална площ на покритие, чрез електромагнит до 372 кв.м и ултразвукова защита от гризачи 90кв.м. Този уред за защита от мишки и плъхове е проектиран за защита на цяла къща, като в него са вградени мощни електромагнити и двойна ултразвукова колона за още по качествен ултразвуков сигнал против гризачи.

Уреда разполага с бутони за допълнителни настройки, може да активирате всички функции заедно или по отделно, което го прави доста гъвкав при употреба в различни помещения и ситуации. Както по малкият си брат и PEST STOP LARGE HOUSE има функция PETS SAVE, която прави уреда безвреден за морски свинчета, хамстери, зайци и други животни от семейството на гризачите.

Въпреки и най-новите и съвременни технологии, които са използвани в уредите PEST STOP те никак не са чудотворни или магични. Уредите работят на база ясно описани технологии и имат срок за действие и ефект. Ефекта от уредите против плъхове и мишки зависи и от обекта в който ги поставяте или по точно някой важни фактори като:

Степен на заселеност-колко мишки и плъхове има! Разбира се, колкото повече гризачи имате толкова повече време е необходимо на уреда да ги прогони от зоните, в които е поставен.Това може да отнеме от ден два до три месеца. Тук е важно да кажем, че се взима под внимание и индивидуалната слухова чувствителност на всеки един индивид.

Мише и плъхо проницаемост - Местата, от които гризачите влизат във вашият дом, офис или склад.Тези места се наричат критични зони за навлизане и трябва да бъдат обезпечени с индивидуални уреди, които да действат точно в зоните на навлизане .Ако е възможно тези зони трябва да бъдат добре уплътнени и затворени така, че гризачите да не може да влизат в обекта. Ако тези зони не бъдат уплътнени и затворени гризачите ще мигрират непрекъснато.

Какъв уред против гризачи да изберем и как да го използваме

!ЕФЕКТА!

Съвсем логично,е че всеки иска ефекта от уреда да бъде моментален.Действието на всички уреди започва от момента, в който го пуснете и развива ефекта си постепенно, като най-силният пик е около 14 ден но пълното прогонване на гризачите може да отнеме повече време в някой случай от три месеца, като е описано малко по нагоре това зависи от много фактори.

За да Ви предложим най-ефикасният уред против гризачи, който съответства на вашите конкретни нужди, моля свържете с нас на тел: 0899 308 921 или 0700 10 522 (на цената на един градски разговор)

 

Назад към всички новини