Ултразвукови устройства против гризачи

Информация за ултразвукови устройства против гризачи

Уредите против гризачи все повече добиват популярност в борбата с мишките и плъховете. Тези машинки против мишки защитават ефективно големи площи, както домове, така и стопански и административни помещения и сгради, без използване на отрова и препарати за борба с плъхове и мишки.

Уредите против гризачи са абсолютно безвредни за хора, като тяхното действие се изразява в модифициране на средата чрез ултразвукови вълни или с други думи казано - просто плашат мишките и плъховете и ги държат настрана от охраняваната с устройството площ. Уредите против гризачи са различни по вид и начин на действие  и основните разлики са различните технологии вградени в тях.

В тази статия ще разгледаме 3 от основните ултразвукови устройства, които предлагаме в нашия уебсайт Otrovi.com. И те са:  Уред против гризачи и мравки GARDIGO PLUS, Комбиниран ултразвуков уред PEST STOP SMALL HOUSE против гризачи и насекоми и Електронен ултразвуков уред за борба с гризачи PEST X REPEL PR 500.2.

Електронни уреди против гризачи и ефективни ли са те?

Устройство против гризачи и мравки Gardigo Plus

Машинката против гризачи и мравки Gardigo Plus, комбинира две основни функции - ултразвук и електромагнит. Уредът защитава ефективно площ до 230 кв.м като излъчва мощни ултразвукови сигнали, които могат да бъдат настроени чрез бутони, в зависимост от целевата ситуация във всеки един обект – жилище, гараж или обществена сграда.

Уредът против гризачи има две настройки на ултразвуковият сигнал. Устройството разполага с LED лампа, която има опции за включване и изключване, като основната и функция е да служи като нощна лампа. При всички електронни устройства ефектът идва различно, в зависимост от индивидуалната ситуация във всеки обект. В най-идеални домашни условия първоначалният ефект е между 7-14 дни.

Комбиниран ултразвуков и електромагнитен уред против гризачи-/мишки и плъхове/ и хлебарки PEST STOP SMALL HOUSE

Комбинираният уред против гризачи и хлебарки PEST STOP съчетава в себе си две основни функции - ултразвук и електромагнит. Ултразвуковите сигнали са дразнещи за гризачите и им причиняват паника и страх. Електромагнитните вълни допълнително атакуват мишките, плъховете и хлебарките директно в техните укрития, като използват жищите в помещението. Площта, която електронното устройство защитава  чрез ултразвукови сигнали стига до 90 кв. и с електромагнит до 230 кв.м. Уредът разполага с пет режима на работа в различни комбинации, в зависимост от вредителите.

Начин на работа на електронният ултразвуков уред против мишки, плъхове, хлебарки: контролните бутони за различните режими на работа на уреда се намират един под друг, в лявата чат на електронният апарат, против гризачи и хлебарки. Първоначалният ефект от уреда ще забележите още след 3 до 4 дни, а максималният до две седмици. Не изключвайте апарата против насекоми и гризачи от ел. мрежата, защото това ще спре действието на уреда. Не местете устройството често от помещение в помещение. Уредът защитава от вредители денонощно 24/7 и не се нуждае от батерии и консумативи.

Електронен ултразвуков уред за борба с гризачи PEST X REPEL PR 500.2

Принцип на работа на ултразвуковият уред против гризачи:

Уредът за гризачи PEST X REPEL PR 500.2 използва комбинирано въздействие на ултразвук и флаш лампа за постигане на висока ефективност в борбата с гризачите/мишки, плъхове и съсели/.Ултразвуковите вълни са нечуваеми за хора и едри животни, но имат силно въздействие върху вредните гризачи/мишки и плъхове/. Мигащата светлина има допълнително въздействие и увеличава ефекта от ултразвуковите вълни, като плаши гризачите и зрително.

Ултразвуковите вълни и мигащата светлина нарушават жизнените функции на гризачите и предизвикват паника сред тях. Гризачите престават да се хранят и размножават и в последствие напускат охраняваната площ от уреда против гризачи.

Формата и честотата на излъчваните импулси се променя постоянно, за да се избегне привикването на вредните гризачи към тях. Ултразвуковият уред за гризачи намалява плътността на вредните насекоми - мравки, дървеници, паяци. Първоначалният ефект от работата на ултразвуковият уред против гризачи се проявява след 10-12 дни, а максимален ефект се постига след още около седмица.

През този период вероятно ще забележите повишена активност на гризачи. Това е нормално – под въздействие на ултразвука и мигащата светлина те напускат укритията си, а впоследствие и помещенията. След това гризачите изчезват почти изцяло. Използването на допълнителни средства (капани, примамки, др.) през този период дава много висок ефект.

Това са 3 от най-популярните уреди, предлагани от Otrovi.com, които имат изключително и безопасно действие. Гарантират спокойствие и комфорт във вашия дом като прогонват всички недоброжелателни гости.  Можете да поръчате тук :

 

 

Назад към всички новини