Немски уреди против гризачи-мишки и плъхове

Качествени уреди за борба с гризачи

Когато става дума за уреди против гризачи, всеки иска да вземе най хубавият и силен мишегон. Точно заради това бих искал да Ви представя едни наистина качествени немски уреди против гризачи на Kemo electronics. Тези уреди са проектирани и произведени в германия и са предназначени предимно за пазара в западна Европа.

Всички уреди против гризачи на немската фирма Kemo elektronics са с изключително високо качество на всички компоненти, от които са сглобени и произведени освен качествен ултразвук против гризачи тези уреди имат разширен диапазон на видовете вредители, които обхващат като белки, невестулки и котки.

Висококачествени електронни уреди срещу мишки, плъхове и гризачи

Уредите против гризачи излъчват мощен ултразвуков сигнал от висококачествени пиезокерамични говорители с различна честота в зависимост от модела.При всички уреди звуковото налягане е 110 dB, което Ви гарантира, че към уреда няма да има привикване на вредители било то гризачи, белки, котки и други.

Допълнително повечето модели ултразвукови уреди против гризачи имат сферични излъчватели на сигнала, което позволява голям ъгъл на покритие приблизително 140 °. Това е доста в сравнени с други марки апарати против мишки и плъхове и Ви дава допълнително спокойствие и защита.

Ултразвуковите уреди против мишки и плъхове са напълно безвредни за хора и животни те създават среда, която е неблагоприятна за развитие и присъствие на целевите вредители. Ултразвука, който излъчват уредите е не чуваем за хора и не дразни при употреба.

Уред против гризачи и белки за защита на автомобил КEMO M100N:

Защитата на автомобила от нагризване на кабели и компоненти е важна и се прави с качествени уреди.Всички знаем, че гризачите могат да нанесат сериозни материални щети на всеки не защитен автомобил, щетите могат да достигнат стоици левове, без да броим времето, което трябва да отделим а сервизи майстори и т.н. 

Ултразвуковите уреди против гризачи KEMO M100N може да Ви спести всички всички тези неприятности. Уреда се захранва директно от акумулатора на вашият автомобил. Уреда е съвместим с всички марки коли, джипове, камиони, рейсове, земеделска техника.

Има опция да функционира, само когато МПС e паркирано и загасено, тази функция защитава вашият акумулатор от бързо падане. Ако имате автомобил, който престоява дълго време на паркинг може да използвате друг модел уред против гризачи на Немската фирма Kemo, който се захранва от батерии тук говорим за УРЕД ПРОТИВ ГРИЗАЧИ И БЕЛКИ KEMO ELECTRONIC FG022.

Ефективни решения за защита от мишки и гризачи
Уред против гризачи и белки KEMO FG022:

Този уред е създаден за защита от гризачи на места, на които няма ел. захранване. Уреда работи на батерии и може да се използва в автомобили, мазета, тавани, кемпери, каравани, яхти, вили, къщи и изобщо на всякъде където има нужда от него.

Апарата против мишки, плъхове, белки може да работи с едни батерии 2 x 1.5 V Mignon AA до 12м. Тази икономичност е изключително удобна за хора, които използват коли, кемпери, яхти само през летният сезон а зимата, когато гризачите са най активни престояват на паркинг или гаражи.

Уред против гризачи мишки и плъхове KEMO ELECTRONIC M234 със степен на защита IP65:

Този уред против гризачи има наистина добри технически характеристики. Той може да бъде използван в мокри и влажни помещения без това да да наруши неговата ефективност. Поради изключително добрият дизайн, той може да се постави в малки и тесни пространства, като кухини, тавани, мокри и влажни производствени помещения.

Уреда излъчва ултразвук с честота 22,5 - 28 kHz. Постоянно варираща и без прекъсване, в най-ефективния диапазон, който не се чува от повечето хора.Уреда има звуково налягане до 120 dB ± 20% и площ на покритие 100кв.м

 

Купи немски уред против гризачи

 

Назад към всички новини