Бактерицидна лампа за дезинфекция на въздух в присъствие на хора и животни UVClean Single 2 x 30w

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
968,40 лв.
Бактерицидна лампа UVC за работа в присъствие на хора 125 куб.м
SKU: 121236
Тегло: 6,000 кг.
Безплатна доставка: Да

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Бактерицдна лампа закрит тип с UVC  за дезинфекция на въздух в присъствие на хора

Този продукт не се предлага, моля вижте аналогичен наличен продукт 

Изцяло нов модел бактерицидна лампа за дезинфекция на въздух с UVC светлина в офиси, домове, производствени помещения. Лампата се използва в присъствие на хора и животни. Уреда е оборудван с 2 x 30 w бактерицидни пури и мощни вентилатори, които засмукват въздух от околната среда и се дезифекцира като пренинава през бактерицидните пури след, което въздуха излиза пречистен от бактерии и вируси. Бактерицидната лампа има капацитет на дезинфекция 125 куб.м на час. Уреда може да се използва като бактерицидна лампа за дома, офиса и производството, фитнеси, козметични студиа и навсякъде където има нужда от него. Бактерицидната лампа се монтира на стена чрез монтажни планки ( включени в комплекта) или висяща от таван чрез синджир( не е включен в комплекта) Бактерицидната лампа е направена изцяло от прахово боядисан метал и дълъг захранващ кабел за да може да я захраните с електричество от отдалечен контакт.

Къде се използва бактерицидната лампа

UVCLEAN SINGLE 2 X 30 W, може да бъде използвана в офиси, фитнеси, обществени обекти, хранително вкусова промишленост, домашни условия и изобщо на места където има нужда от бърза и качествена дезинфекция на въздух в присъствие на хора и животни.

За какво се използва УВ лампа за дезинфекция

Тази статична бактерицидна лампа е предвидена за масова и професионална употреба, като нейната цел е да намали вредните микро организми, вируси, бактерии и мухали в рискови зони с наличие и струпване на хора.Продуктът се използва за ефективна дезинфекция на помещения,офиси, зали където има преминаване и струпване на хора или се извършва процесът на опаковане на храна. Работният обем на уреда 125 куб.м на час уреда има 2 x 30 w бактерицидни пури OSRAM PURITEC HNS OZON FREE
(без озон), което позволява уреда да работи непрекъснато в присъствие на хора и животни.

Технически характеристики

Мощност: 60 W IP21
Въздушен обхват: 125 m3/h
Метод на монтиране: Стена, таван
Размери: 1160 x 210 x 130 mm
Тегло: 9 кг
Бактерицидни пури топъл старт с електроника: 9000 часа живот

Бактерицидни пури: 2 X OSRAM PURITEC HNS OZON FREE


Гаранция :24м

Произход: България

Технически характеристики

Безплатна доставка: Да Мерни единици: кг.

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Бактерицидна лампа за дезинфекция на въздух в присъствие на хора и животни UVClean Single 2 x 30w
Вашата оценка:
img
Бактерицидна лампа за дезинфекция на въздух в присъствие на хора и животни UVClean Single 2 x 30w
Може да имате нужда и от това: