Бактерицидна лампа на мобилна стойка 45 w

Изчерпан
0 1 5
0
Оцени
Цена (с ДДС):
330,00 лв.
Бактерицидна лампа с UV-C светлина
SKU: 45546

Преглед на пратката

30 дни право на връщане

Безопасно онлайн пазаруване

Описание и начин на употреба

Бактерицидна лампа с UV-C светлина със стойка 45 W

Изцяло нов модел уред за дезинфекция на въздух и повърхности чрез директно облъчване. Бактерицидмата лампа е мобилна с 360 градуса ъгъл на обълване на помещението.

Уреда е проектиран с три отделни осветителни тела разположени от всички страни на стойката, по този начин се облъчват всички места, които трябва да се дезинфекцират с UV-C  светлина.

Какво представлява уреда за дезинфекция

Мобилната бактерицидна лампа има три отделни излъчвателя по 15 W OSRAM, разположени пред огледален рефлектор за по добро разпространение на ултравиолетовата светлина. Уреда за дезинфекция облъчва на 360 градуса около себе си, разполага с мобилна стойка, която може да се регулира на височина от 90 см до 150 см. Разполага с дълъг захранващ кабел от 4 метра за да захраните уреда с напрежение извън помещението в което бактерицидната лампа работи.

ВАЖНО!

Този уред е предназначен за дезинфекция на въздух и повърхности без присъствие на хора и животни!

Как действа бактерицидната лампа

Бактерицидните лампи са едни от най използваните продукти в борбата със COVID 19, когато се касае за дезинфекция на помещения, като офиси, производства, домове и други.

За кого е предназначена тази лампа

Хотели, ресторанти, козметични и фризьорски салони, масаж ни салони, уреда е предназначен за директно облъчване на въздух и повърхности без присъствие на хора и животни!

Какво трябва да знаете за лампите за дезинфекция

Има два вида лампи за дезинфекция на въздух и повърхности. Първият са лампи, които облъчват директно с UV-C светлина, вторият са лампи от затворен тип, които могат да работят в присъствието на хора и животни. 

Тази лампа излъчва високи нива UV радиация и служи за директно облъчване на въздух и повърхности в закрити помещения: Такива уреди за дезинфекция се поставят директно в помещението, което желаете да обеззаразите от вируси, мухъл, плесен и бактерии.

Особено важно е да спазвате мерките за безопасност за работа с UV лампи а именно В ПОМЕЩЕНИЕТО НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ХОРА И ЖИВОТНИ. Минималната експозиция на облъчване трябва да бъде минимум 2 часа.

Повечето съвременни UV-C лампи имат минимално образуване на ОЗОН (около 3%) и е така, защото високи нива на озон могат да бъдат вредни при употреба без проветряване на третираното помещение. 

Инструкция за употреба

Бактерицидната лампа е напълно готова за употреба. Позиционирайте уреда за дезинфекция в центъра на помещението, което желаете да дезинфекцирате. Може да настроите височината на уреда на необходимото ниво чрез регулатора на височина, който е на винт. Уврете се, че в помещението няма хора и животни и включете уреда в контакт извън зоната на дезинфекция. Също уврете се, че нямате пряк достъп до излъчваната от бактерицидана лампа светлина.

Оставете лампата да работи минимум 2 часа, след което преди да влезнете в третираното помещение задължително изключете бактерицидната лампа. 

Задължителни правила за безопасност

Забранява се използването на уреда на открито, защото е предназначен само за употреба в помещения без повишена влажност на въздуха, без въздействие от капеща или пръскаща вода.

След включване на уреда към захранващата мрежа лицето, което прави това трябва задължително да напусне помещението. Ако имате възможност включете уреда в контакт извън обълваното помещение. След дезинфекция и преди помещението да бъде използвано се уверете, че уреда е изключен от контакта.

Ако се наложи аварийно влизане в посещението, задължително носете защитни очила или защитен шлем от плексиглас, защитете кожата от директно облъчване.

Контактите към които се включва уреда задължително трябва да бъдат заземени.

Технически характеристики

Употреба: Вътрешна
Медицинско изделие: Не
Захранване: 220v-50Hz
Влагозащита: IP20
Монтаж: Мобилна стойка
Мощност: 3 x15W / 45 w
Консумация: 45W
Работна температура: +10 до + 30 градуса
Размери на сгъната :90 х27х50 см
Размери на разгъната: 150х 27 x 50 см
Размер на бактерицидната пура: 3 x 450мм
Площ на покритие: 18- 24 кв.м
Лампата не е медицински продукт !
Гаранция: 24м

Произход: България

Технически характеристики

Безплатна доставка: Не

Начини на доставка

След като направите своята поръчка в www.otrovi.com наш консултант ще я обработи и ще изпрати потвърждение на посочения от Вас имейл адрес.

Доставките се извършват с куриерска фирма Еконт или Спиди за цяла България. Стандартният срок за доставка е един работен ден от момента на потвърждаването на Вашата поръчката. Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен или е служебен) или до офис на куриерска фирма Еконт или Спиди в съответният град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посоченият адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди или Еконт, така че да получи в срок пратката си. Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и стоката се връща обратно.

Всички поръчки над 49.99 лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак   БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА :ДА 

При поръчка на стоки на стойност под 49.99 лв. цената на доставката е : 

- 6.40 лв. до офис на Еконт ,

- 7.95 лв. до адрес на клиента с Еконт 

- 7.00 лв. до адрес или до офис на Спиди

Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия магазин има складова наличност моля свържете се с нас на0879 400 500 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт .

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид, че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

Оценки и коментари

Оценете: Бактерицидна лампа на мобилна стойка 45 w
Вашата оценка:
img
Бактерицидна лампа на мобилна стойка 45 w
Може да имате нужда и от това: