Телефон 0879 400 500

Бактерицидна лампа на мобилна стойка 45 w Бактерицидна лампа на мобилна стойка 45 w
Бактерицидна лампа на мобилна стойка 45 w Бактерицидна лампа на мобилна стойка 45 w

Бактерицидна лампа на мобилна стойка 45 w

Цена (с ДДС):
330,00 лв.
В наличност
Брой:
Бактерицидна лампа с UV-C светлина
Характеристики

Артикулен номер: 45546

Тегло:

Производител:

Сподели

Бактерицидна лампа с UV-C светлина на мобилна стойка 45 w

Изцяло нов модел уред за дезинфекция на въздух и повърхности чрез директно облъчване. Бактерицидмата лампа е мобилна и има 360 градуса ъгъл на обълване на помещението. Уреда е проектиран с три отделни осветителни тела разположени от всички страни на стойката, по този начин се облъчват всички места, които трябва да се дезинфекцират с UV-C  светлина.

Какво представлява  уреда за дезинфекция:

Мобилната бактерицидна лампа има три отделни излъчвателя по 15 w OSRAM, разположени пред огледален рефлектор за по добро разпространение на ултравиолетовата светлина. Уреда за дезинфекция облъчва на 360 градуса около себе си, разполага с мобилна стойка, която може да се регулира на височина от 90 см до 150 см. Разполага с дълъг захранващ кабел от 4 метра, което позволява да захраните уреда с ток, като се намирате извън помещението, в което пускате бактерицидната лампа.

!ВАЖНО! този уред е предназначен за дезинфекция на въздух и повърхности в ИЗВЪН ЧОВЕШКО ПРИСЪСТВИЕ!

Как действа бактерицидната лампа?

Бактерицидните лампи се оказват едни от най използваните продукти в борбата със COVID 19, когато се касае за дезинфекция на помещения, като офиси, производства, домове и други.

Какво трябва да знаете за лампите за дезинфекция:

Има два вида лампи за дезинфекция на въздух и повърхности единият вид е такива, които са за директно облъчване с UV-C светлина. Другият вид са затворен тип лампи, такива, които могат да работят в присъствие на хора. 

Тази лампа излъчва високи нива UV радиация и служи за директно облъчване на въздух и повърхности на закрити помещения:  Този вид уреди за дезинфекция се поставят директно в помещението, което желаете да обеззаразите от вируси, мухъл, плесен и бактерии. Особено важно е да спазвате мерките за безопасност за работа с UV лампи а именно В ПОМЕЩЕНИЕТО НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ХОРА И ЖИВОТНИ. Минималната експозиция на облъчване трябва да бъде минимум 2 часа. Повечето съвременни UV-C лампи имат минимално образуване на ОЗОН около 3% това е така защото в повечето случай високите нива на озон може да бъдат вредни ако решите да ползвате помещението без да го проветрите. 

Инструкция за употреба:

Бактерицидната лампа е напълно готова за употреба. Позиционирайте уреда за дезинфекция в центъра на помещението, което желаете да дезинфекцирате. Може да настроите височината на уреда на необходимото ниво чрез регулатора на височина, който е на винт. Уврете се, че в помещението няма хора и животни! Включете уреда в контакт извън зоната на дезинфекция, уврете, се че нямате пряк достъп с излъчваната от бактерицидана лампа светлина! Оставете лампата да работи минимум 2 часа, след което преди да влезнете в помещението, което подлежи на дезинфекция с UV-C светлина задължително изключете бактерицидната лампа от контакта. 

Технически характеристики:

Употреба: Вътрешна
Захранване: 220v-50Hz
Влагозащита: IP20
Монтаж: Мобилна стойка
Мощност: 3 x15W / 45 w
Консумация: 45W
Работна температура: +10 до + 30 градуса
Размери на сгъната :90 х27х50 см
Размери на разгъната: 150х 27 x 50 см
Размер на бактерицидната пура: 3 x 450мм

Площ на покритие: 18- 24 кв.м

Гаранция: 24м

Произход: България

 

Доставка от OTROVI.COM :

Доставките се извършват с куриер  Jobs.bg - Обяви за работа от НАДЯ - 2013 ЕООД  Работа за Спиди АД - ID: 22337 - БУЛСТАТ: 131371780, свободни ...за цяла България.

Всички поръчки над 50лв се доставят безплатно до цяла България и са отбелязани с знак    БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА  

Всички поръчки под 50лв се изпращат с куриерска служба Спиди или Еконт по нормалната тарифа за куриерски услуги.

Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди обикновено в рамките на 1 работен ден. Пратката може да бъде доставена до адрес на получателя или до избран от него офис на Еконт или Спиди.Кога се изпълняват поръчките:

Поръчките се приемат от сайта OTROVI.COM 24 часа в денонощието, включително в почивни дни и официалните празници.

Поръчки направени след 15.00ч. се обработват на следващият работен ден.

Поръчки направени в почивни дни и официални празници се изпълняват на следващият работен ден след тях.

Всички продукти от сайта OTROVI.COM може да вземете на място в нашият магазин между 9.00-18.00 часа всеки работен ден.

За да сте сигурни че продукта който желаете да вземете директно от нашия офис има складова наличност моля свържете се с нас на ☎ 0700 10 522 (на цената на един градски разговор) или ☎ 0899 308 921 

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни. В зависимост от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт.

При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

 

ВАЖНО: Уважаеми клиенти моля имайте в предвид,че всички касови бонове за покупки от платформата OTROVI.COM се издават от куриерските служби Екон или Спиди съгласно Наредба № Н-18 от 2006 под формата бележка или квитанция за пощенски паричен превод( ППП).

 

 

Връщане и замяна на стока

В срок от 30 дни след получаване на стоката клиентът има право да я върне или замени ако са спазени следните условия:

1. Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана и няма видими следи от употрeба).
2. Не са налице повреди причинени от неправилна употреба.
3. Запазена цялост на оригиналната опаковка, консумативи и аксесоари в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 1 куриерска такса вместо 2 такси за транспорт в двете посоки)
5. Възстановяването на сумата по върнатите стоки ще бъде направено по банков път в 14 дневен срок в банкова сметка посочена от клиента упражнил правото си на отказ.

ВАЖНО: Условията не важат за препарати, които са отворени или използвани.

Изтегили от ТУК Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договора


Адрес за връщане и замяна: гр.София ж.к Люлин 3 бл 380 Вх Б Офис 2,3 

Свържи се с нас в работни дни от 【пон-пет 9-18 часа】

☎ 0700 10 522  (на цената на един градски разговр)

☎ 0899 308 921

email: info@evropest.com

Може да имате нужда и от това
Изпратете ни запитване: