Телефон 0700 10 522

Препарати за унищожаване и борба с хлебарки

Покажи филтри
Сортирай по:Позиция
Показвай по 16
1 2 3
 
17,00 лв.
Инсектициден гел против хлебарки Спринцовка 20мл за професионална и масова употреба
 
29,00 лв.
Инесктициден гел против хлебарки 2 бр. Спринцовки 20мл в кутия за професионална и масова уптреба.
  Промо

Нормална цена: 22,00 лв.

Special Price 17,00 лв.

ПРЕТЕКТОР инсектициден гел срещу хлебарки 0,05 % Фипронил - готов за употреба гел в спринцовка от 30 гр.
 
38,00 лв.

ЕЛЕКТРОНЕН УЛТРАЗВУКОВ УРЕД СРЕЩУ ГРИЗАЧИ И ХЛЕБАРКИ R-105 ПРЕНОСИМ РАБОТИ С БАТЕРИИ ПЛОЩ НА ПОКРИТИЕ 20КВ.М

 
20,00 лв.
ПРЕМИНАТОР - инсектициден гел за унищожаване на хлебарки 2,15 % Имидаклоприд -готов за употреба светло кафяв гел в полипропиленова спринцовка от 30гр.
 
28,00 лв.
Инсектициден гел за унищожаване на хлебарки МАКСФОРС BAYR 20гр.
  Промо

Нормална цена: 15,00 лв.

Special Price 9,50 лв.

Готова за употреба хранителна примамка гел срещу хлебарки 15гр.
 
5,00 лв.
АЙКЪН 10 cs За унищожаване и борба с хлебарки, мухи, бълхи и кърлежи.
  Промо

Нормална цена: 50,00 лв.

Special Price 45,00 лв.

айкън 10CS широко спектърен исектицид за борба с хлебарки, бълхи,мухи,кърлежи,на открито и закрито.
 
3,00 лв.

ФЕНДОНА 60СК препарат за унищожаване на хлебарки, бълхи, комари, мухи, дървенищи и др.

  Промо

Нормална цена: 90,00 лв.

Special Price 82,00 лв.

ФЕНДОНА препарат за борба и унищожаване на хлебарки,мравки,бълхи,кърлежи,оси и др.
 
33,00 лв.
ФИКАМ 80 ВП /50гр./ препарат против хлебарки,мравки,дървеници,мухи,комари
 
33,00 лв.
Препарат за унищожаване на хлебарки, дървеници и др. БЕНДИОКАРБ ПЛЮС 80ВП. Водоразтворим прах един от най силните препарти против пълзящи и летящи.
  Промо

Нормална цена: 18,00 лв.

Special Price 15,00 лв.

K-Othrine® SC 25 широкоспектърен инсектицид за унищожаване на хлебарки, мравки, молци, бълхи, пеперуди, дървеници

 
125,00 лв.

K-Othrine® SC 25 широкоспектърен инсектицид за унищожаване и борба с хлебарки,мравки,бълхи,дървеници,молци

  Промо

Нормална цена: 5,00 лв.

Special Price 4,00 лв.

Биотек е подходящ за борба и унищожаване на хлебарки, мухи, бълхи, кърлежи,оси,дървояди и др вредители.
Сортирай по:Позиция
Показвай по 16
1 2 3

Унищожаване на хлебарки:

Хлебарките са едни от най-многобройните и често срещани  вредители борбата с тях може да се превърне в истински кошмар, изборът на качествен и добър препарат за унищожаването им е от изключителна важност. OTROVI.COM предлага всички видове професионални препарати за контрол на хлебарки не само в България но и в Европа. Един от най ефективните и предпочитани видове препарати за закрити помещения са инсектицидните гелове  те не миришат и нямат карантинен период. Но комбинацията с аерозолни препарати води до още по добри резултати при борбата с хлебарки.

Почти всички препарати които предлагаме се използват от професионалните ДДД фирми. Когато имате нужда от хубави и професионални препарати за хлебарки може да разчитате на OTROVI.COM за консултация и бърза доставка до 24ч.

Най-често хлебарките се срещат в кухненски помещения наличието на топлина и храна е благоприятно за тяхното развитие. Хлебарките живеят само в мръсни помещения 'това е мит' всеки дом или търговски обект може да стане жертва на заселване с хлебарки те могат да бъдат пренесени със най различни вещи или стоки без значение колко луксозно и чисто е помещението. И колкото повече време не се вземат бързи и адекватни мерки толкова повече те се размножават и заселват в помещението. А колкото по висока плътност и наличие на хлебарки в едно помещение толкова по трудно и не приятно става тяхното унищожаване.

Хлебарките са приносител на различни видове болестотворни бактерии като: Salmonella, Shigella, ешерихия коли, Streptococcus (пневмония), няколко хелминти (hookwoorm, острици, глисти), а дори и вируси (полиомиелит). Хлебарките произвеждат мощен алерген който може да предизвика алергии и астма.

Профилактични мерки против хлебарки:

Никога не оставяйте източници на храна или напитки открити, те привличат хлебарките. Ако имате домашен любимец не оставяйте храната му 24ч. в денонощието тя също може да привлече хлебарки почиствайте добре всички остатъци от храна. Почиствайте добре около мивки и кухненски електро уреди, съвременните вградени кухни са перфектно укритие за хлебарките. Събирайте боклука в чували за смет и го изхвърляйте ежедневно хлебарките обичат кофите за боклук. Не позволявайте да се натрупват мръсни чинии, особено през нощта ако нямате време да ги измиете ги накиснете с препарат за съдове и вода в мивката. Запушете всички ВИК канали когато не ги използвате особено нощно време хлебарките навлизат точно тогава.

Използвайте качествени и професионални препарати за унищожаване на хлебарки:

Традиционният метод за борба с хлебарки е аерозолното пръскане с препарт инсектицид. При такъв тип третиране обърнете внимание на всички критични точки в помещението като: цепнатини, фуги, каси на врати, под и окло електро уреди, топли точки, шкафове, канали, щтрангове и др. хлебарките живеят и се укриват на тъми и влажни места в близост до храна. Има няколко основини вида хлебарки: Блата германика, Блата ориенталика, Перипланета американика най-разпостраненият вид хлебарки е Блата германика.Този вид хлебарка е изкючително устойчив и бързо възпроизвеждащт се истинска напаст.

>>>>>>ВИЖ ВСИЧКИ ПРЕПАРАТИ И ПРОДУКТИ ЗА УНИЩОЖАВАНЕ И БОРБА С ХЛЕБАРКИ<<<<<<<<<