Телефон 0700 10 522

Препарати уреди и капани за борба с гризачи

Покажи филтри
Сортирай по:Позиция
Показвай по 16
1 2 3 4
 
93,90 лв.
УЛТРАЗВУКОВ УРЕД ЗА ЗАЩИТА ОТ КУЧЕТА,КОТКИ И ДИВИ ЖИВОТНИ НА ДВОРОВЕ И ВЪНШНИ ТЕРЕНИ.
 
42,00 лв.
Маджун за закрепване на дератизацинни плоскти и кутии към подови повръхности 15м.
 
6,50 лв.
Капан за мишки и плъхове МАКСИ
 
5,00 лв.
Отрова за мишки и плъхове МУСКИЛ 200гр.
 
125,00 лв.
отрова за мишки и плъхове MUSKIL 10кг.
 
40,30 лв.
Без отровен атрактант за гризачи
 
5,00 лв.
Родекил паста Отрова за борба с мишки и плъхове.
 
3,00 лв.
Отрова за мишки и плъхове.Гранулиран родентицид който унищожава гризачите с едно ядене.
 
122,00 лв.
Родекил паста 10кг отрова за мишки и плъхове.
 
5,20 лв.
Отрова за плъхове и мишки, паста. Убива с едно залагане. Силно привлекателна, съдържа мазнини. Влагоустойчива. Подходяща за мазета и канали.
 
75,00 лв.
Ратибром 2 -Паста отрова за мишки и плъхове.Паста убива с едно залагане. Силно атрактивна и привлекателна.
 
98,89 лв.
Родекс Октаблок восъчни блокчета за борба и унищожаване на гризачи - мишки и плъхове.
 
24,80 лв.
Вертокс паста отрова за мишки и плъхове 300гр.
  Промо

Нормална цена: 55,00 лв.

Special Price 51,60 лв.

Вертокс паста високоефективна отрова за гризачи мишки и плъхове
 
126,00 лв.

ФАКОРАТ ПАСТА е ефективен срещу различни гризачи – сив плъх, черен плъх, домашна мишка, полевка и др. ФАКОРАТ ПАСТА убива гризачите бързо и ефективно

  Промо

Нормална цена: 237,00 лв.

Special Price 225,00 лв.

СТОРМ блокче BASF-отрова за мишки и плъхове
Сортирай по:Позиция
Показвай по 16
1 2 3 4

 Как да се отървем от гризачите?:

 

Дори и най чистият дом или офис може да стане жертва на нападение на мишки и плъхове. Гризачите намират начини да проникнат в желаните от тях места след като веднъж проникнат във вашата собственост вероятността да се заселят там трайно е голяма.

Унищожете гризачите с четири лесни стъпки и правилен избор на продукти с OTROVI.COM:

Отрови за мишки и плъхове използването на отрови за гризачи е най-лесният бърз и ефективен метод за се отървете от тях. Предлагаме няколко вида добре познати и изпитани формулации на препарати за гризачи под формата на пастагранула и восъчно блокче. За нормална домашна употреба ние-препоръчваме отрови за мишки и плъхове под формата на паста тя е силно атрактивна и вкусна за гризачите обикновено при висока численост отровата се изяжда за няколко часа, всъщност това е и целата след като гризача погълне отровата той започва да умира. Зареждането на отровни примамки трябва да продължи докато гризачите спрат да ядът от нея това значи че цялата налична популация на гризачи е унищожена.

Капани за мишки и плъхове този метод е доказал своята ефективност във времето може да използвате капани за гризачи на места където употребата на отрови е не желана или допустима. Капаните за мишки и плъхове са няколко вида и разновидности: механични капани, живо ловни капани, лепливи капани с дератизационно лепило убиващи капани за гризачи.Правилният избор на конкретен вид капан е много важен за ефективността при улавяне на гризачите.Всички капани се нуждаят от атрактивна примамка която да привлече гризачите за да попаднат в капана.Лепливите безотровни капани за улавяне на мишки и плъхове са за еднократна употреба те се изхвърлят след като има улов на тях всички останали механични и живоулвни капани са за многократна употреба.


Ултразвукови електромагнитни и електронни устройства за прогонване на гризачи. В последните години технологиите за отблъскване на мишки и плъхове с ултразвук, електромагнит и звук са се усъвършенствали и устройствата стават все по ефективни. Електронните апарати за гризачи могат да се използват навсякъде където има нашествие на гризачи като това е един от най-екологичните медоди за борба с тях, без употреба на отрови, капани или каквито и да било консумативи.

Комбинирани методи за борба с гризачи което включва използването на различни по вид продукти като уреди против гризачи,капани за гризачи и уреди против гризачи. Комбинираните методи водят за контрол на гризачи водят положителни и трайни резултати при защита на частни домове и административни сгради и складове. Ние можем да ви помогнем да изберете най-добрите продукти за комбинирана защита от мишки и плъхове.

Какви симптоми има когато имате мишки и плъхове във вкъщи?:

Определено срещата с гризачи във вкъщи или офиса винаги е не приятна и шокираща. Откриването на наличие на мишки или плъхове е изключително лесно заетото те могат да преминат около вас или да видите следи от екскременти или нагризани предмети или хранителни, драскащи звуци от гипс картонови стени или тавани, тропане, следи от козина. При наличие на някой от тези симптоми борбата с гризачите трябва да започне веднага, не трябва да се пренебрегва защото гризачите могат да се възпроизведат и тяхната численост да стане по-голяма тогава и тяхното унищожаване става по трудно.

Опаснастите които носят мишките и плъховете:

Мишките и плъховете представяват голям риск от гледна точка на това че те са преносители на редица опасни заболявания като:Салмонела, дизентерия, лептоспироза и хеморагични трески. Гризачите могат да нанесат огромни икономически и стопански загуби и щети върху стока, машини и оборудване и изобщо във всички свери от домашни до промишлени.

>>>>>>ВИЖ ВСИЧКИ ПРЕПАРАТИ И ПРОДУКТИ ЗА БОРБА С ГРИЗАЧИ>>>>>>>